Вукашин Војиновић и даље на челу 20.000 ловаца у Српској

Предсједник Ловачког савеза Републике Српске Вукашин Војиновић поново је данас изабран на ову функцију, на изборној скупштини у Бањој Луци. Истичући да му је ово трећи мандат у трајању од четири године, Војиновић је подсјетио да је четири године био и члан Управног одбора Ловачког савеза. Он је навео да је Ловачки савез РС прије […]

субота, 24 децембра, 2011 / 23:40

Предсједник Ловачког савеза Републике Српске Вукашин Војиновић поново је данас изабран на ову функцију, на изборној скупштини у Бањој Луци.

Истичући да му је ово трећи мандат у трајању од четири године, Војиновић је подсјетио да је четири године био и члан Управног одбора Ловачког савеза.

Он је навео да је Ловачки савез РС прије осам година имао 18.000 ловаца, а сада има 20.000.

Он је нагласио да су планови за наредни период хитно рјешавање питања сједишта Ловачког савеза Српске, јачање стручне службе, као и побољшање квалитета гласила Ловачког савеза.

Према његовим ријечима, ловци имају бројне трофеје који нису оцијењени тако да је приоритет да сви буду легализовани.

Осим Војиновића, кандидат за првог ловца Републике Српске, био је и предсједник Скупштине Ловачког савеза и начелник општине Шамац, Саво Минић.0 КОМЕНТАРА

  1. Размишљам хипотетички. На челу ове формације је генерал Вукашин. Ко је сад њему врховни командант ? Чава, као страначки шеф, или Предсједник који је по Уставу врховни командант свих наоружаних формација ?!:D;)