Вујановић: ДПС није пристала на ,,прекогранични Санџак“

ПОДГОРИЦА – Црногорски предсједник Филип Вујановић негирао је данас да је Демократска партија социјалиста, у споразуму који је потписала са Бошњачком странком уочи референдума у Црној Гори, пристала да Санџак буде прекогранична регија. Он је рекао да је евидентно да постоји потреба да се ради на побољшању живота грађана са обје стране границе и остварењу […]

субота, септембар 18, 2010 / 11:47

ПОДГОРИЦА – Црногорски предсједник Филип Вујановић негирао је данас да је Демократска партија социјалиста, у споразуму који је потписала са Бошњачком странком уочи референдума у Црној Гори, пристала да Санџак буде прекогранична регија.

Он је рекао да је евидентно да постоји потреба да се ради на побољшању живота грађана са обје стране границе и остварењу добре сарадње на свим пољима, али ништа више од тога.

"Више од тога и изнад тога никада се није обећавало, нити је било разлога да се то чини", тврди Вујановић, а преносе црногорски медији.

Он је додао да га радује да црногорски Бошњаци препознају да је интерес Црне Горе и њихов интерес.

"А то је да се у свему очува пуна вриједност Црне Горе. Да се у свему очува оно што је вјечно трајање Црне Горе и да у име тога и за то ни са ким никакве нагодбе нису требале да се праве", тврди Вујановић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *