Вучић+Порошенко: Затворимо кампове, наоружајмо војну хунту

Док Србија затвара омладинске кампове, у поређењу са којима кампови широм ЕУ и САД дјелују као војни логори, транспортни авион под контролом војне хунте из Кијева опет слијеће на Београдски аеродром.

петак, август 17, 2018 / 18:20

Фронтал.СРБ је већ писао о оружју произведеном у Србији, које је завршило у рукама терориста Исламске државе у Сирији, посредством и уз знање земаља НАТО. Из Новорусије, односно Доњецке и Лугањске Народне Републике, стизале су информације о испорукама оружја које су из Београда долијетале за Кијев.

Опет један велики транспортни авион из совјетске ере, типа Ил-76 и без позивног знака, слијеће на Београдски аеродром „Никола Тесла“ из правца Естоније. Дешава се то у тренуцима када је јавност намјерно забављена затварањем омладинског кампа у којем су младићи и дјевојке униформисани и играју се војске.

Некада је озбиљна настава из Одбране и заштите као посебног предмета у средњим школама, укључивала и руковање ватреним оружјем, али и бојево гађање. У Кини је облачење дјеце у маскирни дезен и дриловање у камповима, редовна пракса при преваспитавању од свих порока, па и од овисности о видеоиграма. У САД и ЕУ људи дају велике паре да им дјеца уче борбене вјештине и дисциплинују се за живот у заједници. Данас се од тога у Србији прави спектакл, чији је циљ замајавати јавност и наносити штету политичким противницима, прије свега предсједнику Општине Чајетина, под чијим покровитељством се камп и десио.2 КОМЕНТАРА

 1. Није баш тако.

  Воле Срби и са једне и са друге стране Дрине блебетати да су за војну неутралност.

  Мислим да и већина коментатора дијели исти став, а ја мислим да велика већина народа нема појма шта значи војна неутралност.

  Војна неутралност значи да ниси сврстан ни у један пакт или савез и да то чињенично стање треба да признају сви заинтересовани.

  Други важан аспект, а којег се дотиче и овај текст, је производња и продаја оружја.
  Неутралне земље не смију производити и продавати оружје.
  Производња се може обављати само за властите потребе и тачка.

  Ми би да будемо неутрални, а да производимо и продајемо оружје. Ми би да нас Руси обучавају, а да причамо Америма како то нема никакве везе са нашом неутралношћу. Ми би руску базу у Нишу, а хоћемо неутралност.

  Ми би к’о Ердоган. Члан сам НАТО-а, а купујем руске ракете.

  То не иде тако. Морамо се јасно опредијелити.

  Ако смо за војну неутралност онда смањити војску, затворити фабрике оружја и у хипике. Секс, дрога, алкохол.

  Ако ћемо у НАТО, знамо шта су нам права и обавезе, добре и лоше посљедице те ситуације. Ту је НАТО врло јасан.
  Ја сам за ову опцију.
  Да Србија и БиХ што прије уђу у тај пакт.
  То је мој став и иза њега чврсто стојим.

  Друга опција је да постанемо руски сателит на Балкану и то такође сматрам легитимном опцијом. И ту су права и обавезе, добре и лоше посљедице те ситуације добро познате.

  Озбиљне нације требају све те ствари ставити у разматрање и извагати шта је за нацију боља опција.

  Ја сам извагао.

  1. Sve je tačno da se neutralnost mora potvrditi ali nije tačno za prodaju i proizvodnju oružja.
   Švedska i Švajcarska su veliki proizvođači i izvoznici oružja.
   E sad jel to aminovano od Amerike,u to nema sumnje kao i ovaj izvoz za Ukrajinu ili Saudisku Arabiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *