21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

Вучић у кампањи одсјекао Косово и Метохију: Тамо нема дјеце?

У пропагандном споту који је претходио Вучићевом обраћању на скупу умрежених камера, упадљиво уз За дјецу Суботице, За дјецу Ужица, За дјецу Врања, изостају дјеца Косовске Митровице, Приштине, Пећи…

уторак, 26 маја, 2020 / 23:15

Осмијех, који је нови визуелни рефрен кампање Српске напредне странке, као да одсијеца границу између Косова и Метохије и остатка Србије. Уколико не вјерујете тврдњи Фронтал.РС или нашој насловној фотографији, погледајте сам почетак (прве 44 секунде) видеа са званичног профила Алексанра Вучића на Јутјубу.

Обзиром колико Вучић и његово окружење улажу у пропаганду, ово никако не може бити случајно. Дошли смо до тога, да предизборни спот актуелног предсједника Србије, личи на неки банкарски у доба непосредно након 1999. године, када је је нападно одударало што нека домаћа банка нема филијале на Косову и Метохији.

Такође, мало је рећи скандалозно, а заправо азбукоубиствено и антисрпски, јесте што и у ову кампању Вучић иде под латиничним АВ логотипом.

Ни то, такође, не може бити случајно.3 КОМЕНТАРА

  1. Овај је стварно лице и наличје човека са ампутираним мозгом и заљубљеник у све оно што се зове Бајка и Басна, никад робом „Мирко и Славко“ и све оно што изговори ни сам себи више не верује него не чита службене податке оног ко му сервира и ко га саветује. Он не може ни на аудицију за школску наставу да прође са оваквим говором. Да ли он живи у Србији или само у БГ-у па не види јер има наочале.

  2. Апсолутна власт апсолутно квари.

    Ал има нешто пуно лошије од овога у Србији – опозиција. Комплет и појединачно.

    Гори су чак и од ове наше опозиције, а то је већ успјех који стварно пуно говори.

    Поред тога, не може се Вучко поредити са нпр Ђукановићем. Као што многи од интересних пискарала и снимала и гомила острашћеног народа покушава.