Вучић у кампањи одсјекао Косово и Метохију: Тамо нема дјеце?

У пропагандном споту који је претходио Вучићевом обраћању на скупу умрежених камера, упадљиво уз За дјецу Суботице, За дјецу Ужица, За дјецу Врања, изостају дјеца Косовске Митровице, Приштине, Пећи…

уторак, 26 маја, 2020 / 23:15

Осмијех, који је нови визуелни рефрен кампање Српске напредне странке, као да одсијеца границу између Косова и Метохије и остатка Србије. Уколико не вјерујете тврдњи Фронтал.РС или нашој насловној фотографији, погледајте сам почетак (прве 44 секунде) видеа са званичног профила Алексанра Вучића на Јутјубу.

Обзиром колико Вучић и његово окружење улажу у пропаганду, ово никако не може бити случајно. Дошли смо до тога, да предизборни спот актуелног предсједника Србије, личи на неки банкарски у доба непосредно након 1999. године, када је је нападно одударало што нека домаћа банка нема филијале на Косову и Метохији.

Такође, мало је рећи скандалозно, а заправо азбукоубиствено и антисрпски, јесте што и у ову кампању Вучић иде под латиничним АВ логотипом.

Ни то, такође, не може бити случајно.3 КОМЕНТАРА

  1. Овај је стварно лице и наличје човека са ампутираним мозгом и заљубљеник у све оно што се зове Бајка и Басна, никад робом „Мирко и Славко“ и све оно што изговори ни сам себи више не верује него не чита службене податке оног ко му сервира и ко га саветује. Он не може ни на аудицију за школску наставу да прође са оваквим говором. Да ли он живи у Србији или само у БГ-у па не види јер има наочале.

  2. Сви ти екрани и арихитекта, као у матриксу. Контрола ума. Ћути и тапши.

  3. Апсолутна власт апсолутно квари.

    Ал има нешто пуно лошије од овога у Србији – опозиција. Комплет и појединачно.

    Гори су чак и од ове наше опозиције, а то је већ успјех који стварно пуно говори.

    Поред тога, не може се Вучко поредити са нпр Ђукановићем. Као што многи од интересних пискарала и снимала и гомила острашћеног народа покушава.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *