11:56 Кино, а да ли Козара: Саопштење Драгана Милановића из 2022. против идејног рјешења Драшка Станивуковића из 2020. (ВИДЕО)11:48 Стевандић: Шмит даје крила бошњачком екстремизму   11:46 Специјално и паралелно: Љетна школа Универзитета умјетности из Београда - у западној српској престоници11:32 Дигитална доминација САД: Међународна унија за телекомуникације може постати америчка!11:08 Није задовољан: Најодговорнији за стање у судству (Халил Лагумџија) се просто нада11:04 Вучић из Ивањице: Ово је увезена криза, зато ми морамо бити јединствени11:01 Марко Ковач у преводу: Темељни споразум са СПЦ нас је довео на власт, неће нам је угрозити10:58 Кризни штаб због несташице воде у Бањој Луци - 90 одсто насеља није жедно10:54 Дачић: Савјет Европе тргује територијалним интегритетом Србије, а тобоже штити Украјински10:22 Цвијановићка други дан у Љубљани, на позив Савеза Срба Словеније

Вучић, предизборно: Намјеравају да Косово* приме у НАТО, али ни тад га нећемо признати

Предсједник Србије Александар Вучић рекао је да постоји план да се Косову и Метохији посредством НАТО-а обезбиједи независност, али да га Србија ни тада неће признати.

недеља, 20 фебруара, 2022 / 08:53

"Намеравају да Косово убаце у НАТО и тиме натерају ове четири земље ЕУ од пет, које га сада не признају, да признају Косово и да нас ставе пред свршен чин. Али чак и тада наш одговор ће бити негативан", истакао је Вучић.

Вучић је указао на "поплаву изасланика" са Запада.

"Они то хоће без руског изасланика да би могли сви да се договоре и да кажу остало вам је мало времена морате да признате независност Косова. Не знам шта је други смисао", додао је Вучић за Телевизију Тањуг.

Говорећи о Војсци Србије, он је навео да је данас најснажнија у региону, те да ускоро стиже и ново наоружање из Кине, које је наручено прије три и по године, а затим из Француске, Русије и да се стално купује.