Вучић носи добру вољу Шиптарима у Брисел

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је да на наставак дијалога Београда и Приштине сутра у Брисел носи добру вољу и иде да разговара о оном што је договорено 25. августа 2015. године. Вучић је нагласио да се Београд не игра наставком дијалога, као што је склона да чини Приштина и додао да се само дијалогом […]

уторак, 26 јануара, 2016 / 14:10

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је да на наставак дијалога Београда и Приштине сутра у Брисел носи добру вољу и иде да разговара о оном што је договорено 25. августа 2015. године.

Вучић је нагласио да се Београд не игра наставком дијалога, као што је склона да чини Приштина и додао да се само дијалогом могу ријешити најтежа питања.

На отварању нове београдске Жељезничке станице "Прокоп", Вучић је рекао да су за дијалог увијек потребне двије стране, а потребно је знати шта жели и посредник – ЕУ.

Вучић је истакао да је лично обазрив када је ријеч о формирању Специјалног суда за злочине ОВК, чиме треба да баве стручњаци за ту област.

Као лидер Српске напредне странке Вучић је рекао да ће се изборима бавити у завршници кампање и да није оптерећен спекулацијама да су странци против њега.