Вучић: Нећу одустати

Први потпредседник владе Александар Вучић изјавио је данас да ће наставити свој посао да ради непоколебљиво и поручио свима у Влади да ако сумњају у његову професионалност то увијек могу са саопште и њему и јавности. У писаној изјави Вучић је поновио да корупција представља једно од највећих зала савременог српског друштва и да је […]

понедељак, октобар 8, 2012 / 18:56

Први потпредседник владе Александар Вучић изјавио је данас да ће наставити свој посао да ради непоколебљиво и поручио свима у Влади да ако сумњају у његову професионалност то увијек могу са саопште и њему и јавности.

У писаној изјави Вучић је поновио да корупција представља једно од највећих зала савременог српског друштва и да је улазећи у Владу Србије желио да, коначно, послије много година нешто промијени по том питању.

„У тај посао ушао сам чиста срца и чиста образа”, рекао је Вучић и додао да су из „силне и жестоке” борбе претходне владе против корупције и криминала, у тужилаштву остала три предмета и то непотпуна.

„Један од предмета је била и Агробанка, случајно или не, ограничена на Лалета Секулића и неколико повезаних лица, без сагледавања оних који су најодговорнији за њено уништење, оних који су били архитекте цјелокупног криминалног подухвата”, казао је Вучић, који је и министар одбране.

 0 КОМЕНТАРА

 1. I nemoj, i ne trebas da odstupis ili sto nas narod kaze da se povuces ko p….. .
  Ne treba ti to, ispostuj ono sto si rekao, nisam imao nikada neko pretjerano politicno misljenje o tebi, ali zahvaljujuci tvom radu si mi pomogao da sam sebe demantujem i priznam da sam pogrijesio.
  ono sto si govorio prije vlasti, sad radis kad si na njoj.
  I treba tako da nastavis gos.Vucici jer kukolja nam je puno zito, pocecemo svojoj pohleposcu i gladi za novcem i svoje sjeme da trujemo.
  uzivali su dovoljno, uzivali su za sigurno 10 zivota obicnog srpskog smrtnika.
  I kako kazu, “ sto je mnogo, mnogoje…“
  vrijeme je da se crta podvuce i svakome ispostavi ceh za ono sto je popio, a mnogo se pilo..mnogo.
  Ali vjerujem da ce brzo treznjene da krene.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *