Вучић догодине очекује Трампа у Србији

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да је реално да предсједник САД Доналд Трамп посјети Србију током 2018. године.

четвртак, 21 септембра, 2017 / 11:03

„Мислим да је реално да то буде сљедеће године“, рекао је Вучић из Њујорка за данашње издање листа Курир.

Он је казао да је посјета Трампа Србији важна због реформи које се спроводе и чињенице да амерички предсједници много година нијесу долазили.

„Зато што је Србија једна од ријетких земаља чији је народ озбиљно подржавао избор предсједника Трампа, као и због свих осталих напора за очување стабилности у региону“, рекао је Вучић, који се с предсједником САД-а сусрео на његовом пријему који је приредио за лидере земаља који присуствују Генералној скупштини УН у Њујорку.

Вучић је рекао да га је Трамп питао да ли је играо кошарку и да ли се данас бави кошарком, а да је он на то одговорио да је низак и физички слаб за све оне који се данас тиме баве, али да је некада безуспјешно покушавао.

„Морам да кажем да сам веома почаствован, не због себе него због Србије, што су са мном разговарали и предсједник Трамп, а посебно предсједник Француске Макрон, који је све знао о нашој земљи и похвалио наше реформе“, казао је Вучић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *