Вучић бранио себе и Додика од албанског новинара

Током синоћње конференције за медије у Бриселу албански новинар провоцирао је премијера Србије. Он је прво покушао да пермутује речи Александра Вучића, поставивши му питање у коме се помиње Велика Србија, на шта га је Вучић демантовао: – Ја нисам рекао Велика Србија, већ да је ово велики дан за Србију. Албански новинар је наставио […]

уторак, 15 децембра, 2015 / 10:49

Током синоћње конференције за медије у Бриселу албански новинар провоцирао је премијера Србије.

Он је прво покушао да пермутује речи Александра Вучића, поставивши му питање у коме се помиње Велика Србија, на шта га је Вучић демантовао:

– Ја нисам рекао Велика Србија, већ да је ово велики дан за Србију.

Албански новинар је наставио са провокацијама, па је оставио питање српском премијеру поводом његове планиране посјете Милораду Додику. Он јепредсједника Републике Српске том приликом назвао “лудаком”. Међутим, Вучић је жустро реаговао и замолио новинара да се пристојно понаша и да неће толерисати да неко пред њим у Бриселу вријеђа предсједника РС.

– Молим вас да будете пристојни – рекао му Александар Вучић, на шта је албански новинар преформулисао питање, а премијер одговорио да ће током предстојећег сусрета, који би требало да се одржи у сриједу или четвртак да пошаље исту поруку као и до сада, а то су мир и стабилност.