Вучевић: ДС нема никакву политику

Члан Предсједништва Српске напредне странке Милош Вучевић сматра да данашња изјава лидера ДС Драгана Ђиласа да та странка неће бити уз "такозваног реформатора и модернизатора Александра Вучића" показује да демократе немају никаву политику. "Та изјава потврђује да ДС и Ђилас немају никаву политику, никакву идеју и да је њихова једина политика – идеја да мрзе […]

субота, 18 јануара, 2014 / 14:48

Члан Предсједништва Српске напредне странке Милош Вучевић сматра да данашња изјава лидера ДС Драгана Ђиласа да та странка неће бити уз "такозваног реформатора и модернизатора Александра Вучића" показује да демократе немају никаву политику.

"Та изјава потврђује да ДС и Ђилас немају никаву политику, никакву идеју и да је њихова једина политика – идеја да мрзе СНС и Александра Вучића. Замолио бих њега и све они који имају утицаја на медије да га пуштају 24 сата, јер је то сигуран пут да СНС освоји подршку натполовичне већине грађана Србије", рекао је Вучевић Танјугу.

Вучевић је истакао и да је занимљива Ђиласова констатација да га брине хапшење и процесуирање тајкуна, што, додаје, указује да је њему "битно само стицање, односно даље гомилање личног материјалног богатства".

"То је слика и прилика политике коју нуди ДС грађанима Србије", закључио је Вучевић.

Иначе, Ђилас је на сједници Главног одбора те странке у Новом Саду поручио да не води странку која ће бити уз "такозваног реформатора и модернизатора Александра Вучића, већ ДС која вјерује да може да побједи СНС и Вучића и са те позиције мјења државу".