"Вријеме је за уједињене" – одржана трибина Уједињене Српске у Челинцу

Центар за културу, физичку културу, образовање и информисање у Челинцу вечерас није могао да прими све оне који су жељели да присуствују јавној трибини Уједињене Српске, на којој је представљена политичка платформа Уједињене Српске и кандидати за оба нивоа власти.

петак, 16 септембра, 2022 / 20:17

Трибини су присуствовали предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, замјеник предсједника Синиша Видовић, потпредсједница др Наталија Тривић, потпредсједници Маринко Драгишић и Милан Петковић, кандидати, чланови, симпатизери, пријатељи и гости Уједињене Српске.

"Као најмлађи кандидат и најмлађи директор, желим да пошаљем поруку да Уједињена Српска стаје и подржава младе људе и да ћу и сама наставити да се борим за младе људе Челинца и Републике Српске" рекла је Николина Вујчић, кандидат Уједиње Српске за Народну скупштину Републике Српске.

Милош Џомбић, предсједник Општинског Одбора Уједињене Српске у Челинцу изразио је понос што је данашња Трибина испуњена до последњег мјеста, и да је то резултат теренског рада Уједињене Српске. "Обишли смо све мјесне заједнице и упознали смо све грађане са програмом Уједињене Српске и резултат нашег рада биће сигурна изборна побједа" изјавио је Џомбић.

Милан Петковић, носилац листе за Парламент БиХ испред Изборне јединице 1, изјавио је том приликом да је његов циљ да оде у Сарајево, да се бори за интересе грађана Српске. Петковић напомиње да ће предложити да се, по узору на Републику Србију, уведе портал који ће јасно приказати свим грађанима БиХ како се троше јавна средства. Петковић је изјавио да је Уједињена Српска спремна за нове идеје и да прати Србију, уводећи законе који се тамо спроводе.

Предсједник Уједињене Српске и носилац листе за Народну скупштину Републике Српске, испред Изборне јединице 3, др Ненад Стевандић рекао је да су на примјерима госпођице Вујчић и господина Џомбића Уједињена Српска показала да се најбоље против одласка младих бори тако што ће младима пружити шансу да воде одговорне функције. Стевандић је на трибини рекао да је протеклих година српски народ провео ослобађајући се од разних окупатора, и да будући период мора бити период уједињења.