Времена се мијењају: Фронтал.РС добио прво писмо од СНСД

И то са дигиталним потписом Милорада Додика лично! У склопу општенајављених мјера за боље представљање странке на друштвеним мрежама и интернету уопште, СНСД је занемарио могућност да промијени политику саму.

четвртак, 18 фебруара, 2021 / 00:57

Не морамо улазити у коментарисање свеукупне политике СНСД у држави Српској, задржаћемо се само у домену односа са јавношћу. На начину који би на најједноставнији и најефектнији начин повећало присуство СНСД у вијестима на Фронталу.

Наш бесплатни и јавни савјет, мада смо га поновили више пута на нашим страницама, јесте да пропагандно одјељење СНСД почне за почетак да ради. Само толико. Нерад уз нестручност, незнање и некреативност овом пољу; и довео их је у ову ситуацију на првом мјесту.

Љенгуза филозофија СНСД је један од највећих непријатеља ове партије у јавности, а огледа се у томе да и поред више него доступних средстава и људства, ова странка не шаље саопштења као што то чине ПДП или СДС, већ као своју прес службу користи Срну и РТРС. То са собом вуче и друге, сличне навике у злоупотреби државних установа.

Пошто смо први Отворени форум пропустили у незнању, нећемо се јављати на назначену е-пошту да долазимо на рандес како би видјели о чему се ради. Доћи ћемо, али ћемо се најавити поднасловом и објавити ово саопштење/позив у цјелости:

Почните писати и слати саопштења као и сви остали

Датум: 17.02.2021. год.
Број: 01- 53/21

СВИМ МЕДИЈИМА
н/р главног и одговорног уредника

ПОЗИВ
на други "Отворени форум" Савеза независних социјалдемократа

Поштовани,

Савез независних социјалдемократа, као највећа политичка странка и кључни носилац власти у Републици Српској, организује серију састанака под називом "Отворени форум" чија је сврха боља и непосредна комуникација са различитим друштвеним групацијама. Циљ ових састанака је боље дефинисање политика СНСД-а кроз артикулацију ставова наших грађана.

У другом "Отвореном форуму" желимо да у отвореном и искреном дијалогу разговарамо и чујемо глас представника новинарске заједнице, односно представника медија, чија је улога у друштвеном животу Републике Српске од изузетног значаја.

Позивамо Вас на састанак који ће се организовати у просторијама Главног одбора Савеза независних социјалдемократа (улица Краља Петра II бр. 15) у суботу 20.02.2021. године са почетком у 12:00 часова.

Састанку ће присуствовати Предсједник СНСД Милорад Додик са потпредсједницима и руководство Градског одбора СНСД Бања Лука.

Након састанка предвиђена је конференција за новинаре.
Молим Вас да присуство потврдите најкасније до петка, 19.02.2021. године до 16:00 часова на [email protected] .
У нади да ћете се одазвати позиву,

ПРЕДСЈЕДНИК СНСД
Милорад Додик, с.р.