Враћају се Едина и Петси

Двије деценије од емитовања прве епизоде серије "Апсолутно фантастичне" биће обиљежене емитовањем три специјалне епизоде снимљене за ту прилику, објављено је на сајту Диџитал спај. Џенифер Сондерс и Џоана Ламли вратиће се улогама Едине Монсун и Пeтси Стоун. У три 30-минутне епизоде играће и Џулија Савала, Џун Витфилд и Џејн Хорокс, које су биле у […]

уторак, 30 августа, 2011 / 10:39

Двије деценије од емитовања прве епизоде серије "Апсолутно фантастичне" биће обиљежене емитовањем три специјалне епизоде снимљене за ту прилику, објављено је на сајту Диџитал спај.

Џенифер Сондерс и Џоана Ламли вратиће се улогама Едине Монсун и Пeтси Стоун. У три 30-минутне епизоде играће и Џулија Савала, Џун Витфилд и Џејн Хорокс, које су биле у оригиналној постави. Прва епизода серије "Апсолутно фантастичне" приказана је 1992. на Би-Би-Сију, а посљедња је емитована 2004.

Радња три епизоде дешаваће се у садашњости, где Едина и Пeтси и даље раде као представница за односе са јавношћу, односно уредница магазина. Снимање је почело прошле седмице у Лондону.