Вођа демобилисаних бораца ФБиХ: Хајде да се мазимо

САРАЈЕВО – Федерална телевизија БиХ емитовала је видеозапис на коме Мехмед Шишић (54), предсједник Савеза демобилисаних бораца Федерације и Зеничко-добојског кантона уцјењује 36 година млађу секретарицу Амелу Дудић висином плате и губљењем радног мјеста уколико не пристане на секс са њим. Припадници Федералне управе полиције ухапсили су Шишића у четвртак, али га је зенички тужилац […]

понедељак, август 24, 2009 / 09:58

САРАЈЕВО – Федерална телевизија БиХ емитовала је видеозапис на коме Мехмед Шишић (54), предсједник Савеза демобилисаних бораца Федерације и Зеничко-добојског кантона уцјењује 36 година млађу секретарицу Амелу Дудић висином плате и губљењем радног мјеста уколико не пристане на секс са њим.

Припадници Федералне управе полиције ухапсили су Шишића у четвртак, али га је зенички тужилац Џевад Захировић пустио из притвора наредног дана.

На снимку Шишић објашњава једва пунољетној радници да она треба само да се опусти и да ће он све да ради, као и да би свака друга дјевојка без размишљања пристала на непристојну понуду повезивања "угодног с корисним".

У очито припремљеној видео замци дјевојка испитује Шишића да би овај појаснио на шта мисли када говори угодно, а шта је, по њему,корисно, као и шта губи уколико одбије.

Шишић тврди да се иза свега крију његове колеге из организације који желе да заузму његову позицију и да су они наговорили девојку да га пријави полицији.

Према његовим ријечима, Амела Дудић, која га је пријавила за блудне радње, 15. јула добила је отказ у Општинској организацији Савеза демобилисаних бораца Зеница, гдје је нешто више од годину дана волонтирала као секретарица.

"Дудићева ме пријавила тек дан прије него су мене лишили слободе. Отказ је добила зато што је, док сам био у болници у Тузли, неовлаштено дизала новац са рачуна, око 2.200 конвертибилних марака, што је 10. јула, у присуству свједока, потврдила у својој писаној изјави сачињеној код нотарке Сабире Сарван. Тражио сам да врати новац, да је не тужим, што је она и обећала учинити, само док подигне кредит. Међутим, након тога узела је још око 560 КМ од чланарина и тада смо јој уручили отказ", тврди Шишић.

Дудићева је одбила да коментарише било шта у вези овог случаја.

 
 
 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *