Водећи човјек Ал Џазире о атентату: Русија заслужује најгоре

Један од чланова управе медијске куће Ал Џазира јавно слави убиство руског амбасадора Андреја Карлова, тврдећи да је руска нација „то заслужила“.

среда, децембар 21, 2016 / 08:11

Један од чланова управе медијске куће Ал Џазира јавно слави убиство руског амбасадора Андреја Карлова, тврдећи да је руска нација „то заслужила“.

Др Елхам Бадар, истакнути катарски новинар и члан управе катарске медијске куће, огласила се преко Твитера на арапском језику десетак пута пошто је вијест о терористичком нападу у Анкари објављена.

„Русија заслужује најгоре због својих акција у Сирији“, тврди она на свом налогу на Твитеру, гдје има 140.000 пратилаца, и наводи да је убиство било „људски одговор на руско варварство у Сирији“.

​„Ова сцена ће бити поновљена убиствима амбасадора у другим земљама које подржавају руски криминал у Алепу“, написала је Елхам Бадар на Твитеру.

 

 

ЗАШТО СУ ОТКАЗИ НА РАША ТУДЕЈ ГЛОБАЛНА ВИЈЕСТ, А НА АЛ ЏАЗИРИ НИСУ?

 0 КОМЕНТАРА

 1. Имамо ми такве и код нас:

  ТАРИК ЂОЂИЋ:

  “Dodik je dileja i on se približava epilogu, svome i svoga okruženja: naizgled miran let će se pretvoriti u užasno, tragično prizemljenje. Još malo. Goriva ponestaje, visina se gubi, a putnike koje vozaju još nisu obavijestili. Crash landing!
  Čović je četnikolika spodoba, mafijaš i blefer, koji slijedi svog pajdu iu to uvlači Republiku Hrvatsku preko Oblajhane. Traži, šatro, ravnopravnost i jednakopravnost, a tlači i dominira gdje god stigne i nad kim god stigne. Usude li se pipnuti Ustavni sud BiH, koji je ustavna, a ne zakonska kategorija, to je objava rata. To je vrijeme kada treba prestati svaka priča, kada treba iskoristiti saveznike i formirati brigade i divizije da se brani zemlja. DOSTA! “

  Чешњак,
  како коментаришеш ово?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *