19:08 Звучи мало шпијунско-суперхеројски: Босић против СНСД-овог тима за прљаве операције17:26 Важан јубилеј: Прије 60 година први човјек у свемиру је постао онај који је писао ћирилицом17:02 Деманти градоначелника Приједора: СДС је извукао моје ријечи из контекста, неће ме посвађати са борцима ВРС16:17 Песков: Кијев мора поштовати обавезе из споразума у Минску15:45 Златна грозница тресе Источну Европу15:37 Борба против пандемије створила четрдесет нових милијардера15:22 Акције Алибабе порасле шест одсто у Њујорку након казне у Кини15:15 Зора Видовић присутна на прозивци ММФ за југоисточну Европу15:07 Џафи честита почетак Рамазана, Фронтал се придружује - он муслиманима малим словом, ми и онима што се пишу великим15:01 Новаковић-Бурсаћ: Тужилаштво БиХ ради политички задатак: Формирају предмет због обиљежавања Дана руских добровољаца, а ни један за злочине муџахедина

Влајки: Похапсите све Србе и попалите Андрићеве књиге

Потпредсједник Републике Српске Емил Влајки предлаже да се, с обзиром на учесталост хапшења Срба у Републици Српској за наводне ратне злочине, ради рационализације трошкова "ухапси цјелокупна српска популација која је учествовала у рату, па да се онда оних пар десетака незлочинаца, ако их има и толико, пусти да живе у кућном притвору". Он предлаже да […]

петак, 17 јануара, 2014 / 08:46

Потпредсједник Републике Српске Емил Влајки предлаже да се, с обзиром на учесталост хапшења Срба у Републици Српској за наводне ратне злочине, ради рационализације трошкова "ухапси цјелокупна српска популација која је учествовала у рату, па да се онда оних пар десетака незлочинаца, ако их има и толико, пусти да живе у кућном притвору".

Он предлаже да се "затим ухапси, ако је ко остао жив, српска популација која је преживјела доба Јасеновца, Градине и Јадовна, која је засигурно, нахушкала прије 20 година ове Србе, који се данас хапсе, да чине ратне злочине над несрбима".

"Исто би тако требало ухапсити све Србе у Србији који су, у то нема сумње, храбрили садашње српске ратне злочинце. Онда би требало укинути ову геноцидну творевину звану Република Српска", наводи се у Влајкијевом саопштењу поводом свакодневних хапшења Срба на наводне ратне злочине над несрбима.

Он сматра да "треба укинути и Српску православну цркву, а на ломачи обавезно јавно спалити спис Начертаније, све меморандуме САНУ и сабрана дјела Иве Андрића да би се стало у крај геноцидности Срба и да би их се денацификовало".

"То је једини начин да заживи незлочиначка, унитарна и мирна Босна", поручио је Влајки.0 КОМЕНТАРА

  1. Svaka cast gospodinu Vlajkiju na ovom sto je izjavio, valjda ce sad predstavnici Srba u institucijama na nivou BIH a posebno visokog sudskog i tuzilackog savjeta shvatiti da ovo vodi ka proglasavanju Republike Srpske genocidnom i zlocinackom tvorevinom i da ce zavrsiti ukidanjem Republike Srpske ako se nesto na vrijeme ne uradi! Nije stari narod dzabe rekao „bolje sprijeciti nego lijeciti“.

Оставите одговор