Вјеровали или не: Кандићка прориче Шешељу слободу

БЕОГРАД – Предсједник невладине организације Фонд за хуманитарно право Наташа Кандић изјавила је да ће Војислав Шешељ, коме се суди у Хагу, врло брзо бити пуштен на слободу. Она је оцијенила да Шешељ неће добити малу казну, али је подсјетила да је он већ осам година у притвору у Шевенингену и закључила да ће он, […]

среда, 9 марта, 2011 / 08:41

БЕОГРАД – Предсједник невладине организације Фонд за хуманитарно право Наташа Кандић изјавила је да ће Војислав Шешељ, коме се суди у Хагу, врло брзо бити пуштен на слободу.

Она је оцијенила да Шешељ неће добити малу казну, али је подсјетила да је он већ осам година у притвору у Шевенингену и закључила да ће он, било каква казна да буде, ускоро бити пуштен на слободу.

"Шешељ ће бити у Београду, биће пуштен из притвора врло брзо, за месец-два. И пре избора, политичка сцена Србије добиће старог знанца", рекла је Кандићева за београдски "Блиц".

Она је објаснила да процес у Трибуналу траје јако дуго, током суђења промијењен је велики број оних који су учествовали у припремању и писању оптужнице, док је судско вијеће потпуно подијељено.

Кандићева је навела да је и све мање свједока који износе релевантне доказе и податке јер су, како је закључила, заплашени.0 КОМЕНТАРА

  1. „Шешељ ће бити у Београду, биће пуштен из притвора врло брзо, за месец-два. И пре избора, политичка сцена Србије добиће старог знанца“, рекла је Кандићева за београдски „Блиц“.

    И опаучиће по гробару. С правом. Тадић ни крив ни дужан опет побјеђује.

Оставите одговор