Вјеровали или не: ЦГ-полицајци одбили мито

Два младића из Подгорице покушала су да подмите саобраћајне полицајце, па су против њих поднесене кривичне пријаве, а један је ухапшен. Ухапшен је двадесетшестогодишњи А.К. који је возио нерегистрован аутомобил "мерцедес", што је установљено током полицијске контроле, саопштила је Управа полиција Црне Горе. Када су му полицајци саопштили да ће бити написан прекршајни налог и […]

петак, 8 маја, 2015 / 07:21

Два младића из Подгорице покушала су да подмите саобраћајне полицајце, па су против њих поднесене кривичне пријаве, а један је ухапшен.

Ухапшен је двадесетшестогодишњи А.К. који је возио нерегистрован аутомобил "мерцедес", што је установљено током полицијске контроле, саопштила је Управа полиција Црне Горе.

Када су му полицајци саопштили да ће бити написан прекршајни налог и да ће возило привремено бити одузето, А.К. је кроз прозор полицијског возила убацио новчаницу од 50 евра и тражио да му не пишу налог и не одузимају возило.

А.К. је ухапшен и уз кривичну пријаву приведен је тужиоцу због сумње да је починио кривично дјело давање мита.

Подгорички полицајци су дан раније процесуирали и Ф.Ш. /21/, који је полицијским службеницима понудио десет евра да му не пишу прекршајни налог јер је управљао возилом без положеног возачког испита. При томе Ф.Ш. код себе није имало ни лична документа.

Тужилац је наложио да против њега буде поднесена кривична пријава.