Вјенчали се Хавијер Бардем и Пенелопе Круз

ЛОС АНЂЕЛЕС – Шпански глумци Хавијер Бардем и Пенелопе Круз вјенчали су се на Бахамима раније овог мјесеца и придружили се холивудским паровима који су формирали брачне заједнице, преносе данас свјетски магазини. Церемонија којој су присуствовали само чланови породица одржана је у кући једног њиховог пријатеља. Крузова је носила хаљину Џона Галијана. Глумцима је ово […]

среда, 14 јула, 2010 / 09:43

ЛОС АНЂЕЛЕС – Шпански глумци Хавијер Бардем и Пенелопе Круз вјенчали су се на Бахамима раније овог мјесеца и придружили се холивудским паровима који су формирали брачне заједнице, преносе данас свјетски магазини.

Церемонија којој су присуствовали само чланови породица одржана је у кући једног њиховог пријатеља. Крузова је носила хаљину Џона Галијана.

Глумцима је ово први брак, а заједно су од 2007. године. Пенелкопе Круз (36), која је некада била у вези са Томом Крузом, добила је награду Оскар 2009. године за споредну улогу у филму "Вики Кристина Барселона".

Бардем је добио свог Оскара годину дана раније за наступ у филму "Нема земље за старце".

Међу осталим познатим холивудским брачним паровима су Мајкл Даглас и Кетрин Зита-Џонс, Питер Џексон и Френ Волш, Џоел Коен и Франсес Мекдорманд и остали.Оставите одговор