Визартова продукција приказана у Њујорку

Документарни филм „Буди мушко – Реци не насиљу“ (Be a Man – SayNoToViolence) снимљен је 2010. године у оквиру кампање за превенцију вршњачког насиља. Документарни филм "Буди мушко – Реци не насиљу", рађен у продукцији ВизАрта у сарадњи са Центром за развој младих и заједнице “Перпетуум Мобиле”, приказан је у сједишту Уједињених нација у Њујорку, […]

четвртак, март 3, 2011 / 16:00

Документарни филм „Буди мушко – Реци не насиљу“ (Be a Man – SayNoToViolence) снимљен је 2010. године у оквиру кампање за превенцију вршњачког насиља.
Документарни филм "Буди мушко – Реци не насиљу", рађен у продукцији ВизАрта у сарадњи са Центром за развој младих и заједнице “Перпетуум Мобиле”, приказан је у сједишту Уједињених нација у Њујорку, у оквиру 55. Комисије о друштвеном положају жена, коју организује УН Жена – Уједињене нације за једнакост полова и оснажење жена.

Комисија се одржава од 22. фебруара до 4. марта, а филм "Буди мушко - Реци не насиљу" приказан је у програму "Омладинска перспектива Развоја: Једнакост полова и нове технологије".

Режију филма потписује Саша Хајдуковић, аутор филма „32. децембар“, а пројекат је подржала међународна организација УНИФЕМ.

Документарац је рађен на основу тромјесечне анкете, рађене на тему вршњачког насиља, коју је провела невладина организација “Перпетуум Мобиле“.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *