11:42 Бореновић на РТРС: Усмјерити се да Шмит (кога не признајемо) суспендује Инцков закон11:40 Мајкићка: Бакирова апелација поводом хиџаба у ОС БиХ јасно показује какву БиХ заговара11:37 Најновији приједлог Данета Чанковића: Предсједник Републике Српске нека буде независни кандидат11:35 Чекајући Метроа: Кинези почињу градњу у Београду, прва линија 2028. године11:31 Омикрон корона забринула организаторе ЗОИ 2022 у Кини11:09 Ветерани Гарде Пантери уручили Ел Командантеу Вишковићу златну значку11:01 Форвард - јер је напријед некако сувише српски?10:38 Слободан Станић о умањењу средстава Фонда здравственог осигурања за 54 милиона КМ10:14 Шта могу, а шта неће моћи научити српски ученици у Хрватској из карте коју им сервира Српскo нaрoднo виjeћe09:39 Британски робот вјештачке интелигенције се грубо шалио на националној основи са Србима и Пољацима

Вишковић рекао ММФ-у да је буџет Српске стабилан и ликвидан

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас, у Бањалуци, са новоименованим резидентним представником Међународног монетарног фонда у БиХ Ендруом Џулом.

четвртак, 19 септембра, 2019 / 12:28

Премијер Вишковић упознао је новоименованог резидентног представника ММФ-а у БиХ Ендруа Џула да је буџет Републике Српске стабилан и ликвидан.

Нагласио је и да је Републике Српска, све обавезе које је имала према претходном аранжману са ММФ-ом, међу првима испунила.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић захвалио се на подршци коју је ММФ до сада давао институцијама Републике Српске кроз техничку сарадњу у разним областима и изразио наду да ће добра сарадња бити настављена и у будућности. Новоименовани резидентни представник ММФ-а у БиХ Ендру Џул рекао је да ће разговори и приједлози ММФ-а бити много конкретнији, након што се формира власт на свим нивоима у БиХ, те најавио долазак техничке мисије ММФ-а у БиХ, у новембру.