Вишеград24.инфо: Е-новине краду и лажу

На адресу Фронтал.РС, стигло је писмо из редакције портала Вишеград24.инфо, који су озлојеђени и преузимањем и реинтерпретацијом њихове фото-галерије са скупа Равногорског покрета. Фронтал.РС преноси ово саопштење и апел у цјелости: Поштоване колеге новинари те уредници Медија из Републике Српске, БиХ и Србије, овим путем вам се обраћамо ради некоректног извјештавања и злоупотребе фотографија и […]

среда, март 16, 2011 / 08:21

На адресу Фронтал.РС, стигло је писмо из редакције портала Вишеград24.инфо, који су озлојеђени и преузимањем и реинтерпретацијом њихове фото-галерије са скупа Равногорског покрета.

Фронтал.РС преноси ово саопштење и апел у цјелости:

Поштоване колеге новинари те уредници Медија из Републике Српске, БиХ и Србије, овим путем вам се обраћамо ради некоректног извјештавања и злоупотребе фотографија и материјала са Портала Вишеград24.инфо.

Овом приликом вас обавјештавамо да је онлајн магазин Е-Новине из Београда некоректним понашањем и злоупотребом фотоматеријала са портала Вишеград24.инфо под насловом „Убићемо заклаћемо ко са нама неће“ (дешавања од 13.03.2011 у мјесту Дражевина код Вишеграда) злоупотријебиле фотографије портала Вишеград24.инфо те довеле до лошег представљања Интернет портала и ставиле у незгодну ситуацију власника и уредника портала Вишеград24.инфо.

Зато вас молимо да овим писмом утичете на рад појединих портала, који злоупотријебљавају и у погресном контексту представљају српски народ као геноцидан народ итд..

Власник портала Максимовић Зоран овим путем обавјештава да су Е-новине нелегалним путем преузеле фотографије и Равногорски покрет окарактерисали као „Четничка журка у шумској Дражевини “.

Зашто поједини портали то раде и злоупотребљавају туђи материјал без претходног питања плус их представљају у најлошијем контексту? – закључује се питањем саопштење портала Вишеград24.инфо.0 КОМЕНТАРА

  1. Зашто поједини портали то раде и злоупотребљавају туђи материјал без претходног питања плус их представљају у најлошијем контексту?
    Зато што су е новине смеће, окупљалишта најгорег шљама људског, и још много што шта за шта нема ни име, колико су гад и јад. Не знам зашто то нико не каже гласно и јасно

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *