Вишеград: Хапшење због роварења по туђем фејсбук налогу

Полиција у Вишеграду ухапсила је А.Ш. коју је С.Ђ. пријавио због недозвољеног уласка у лажни „Фејсбук“ профил треће особе. Вишеградској Полицијској станици С.Ђ. пријавио је да је од септембра 2014. године до априла 2015. године А.Ш. на недозвољен начин ушло у лажни "Фејсбук" профил особе З.С. и тако дошло у посјед преписа разговора између С.Ђ. […]

уторак, 7 априла, 2015 / 15:33

Полиција у Вишеграду ухапсила је А.Ш. коју је С.Ђ. пријавио због недозвољеног уласка у лажни „Фејсбук“ профил треће особе.

Вишеградској Полицијској станици С.Ђ. пријавио је да је од септембра 2014. године до априла 2015. године А.Ш. на недозвољен начин ушло у лажни "Фејсбук" профил особе З.С. и тако дошло у посјед преписа разговора између С.Ђ. и З.С.

Након пријаве, полицијски службеници лишили су слободе А.Ш. који је добровољно предао два УСБ стика, мобилни телефон, кућиште рачунара, те одштампану преписку између наведених лица, саопштено је из Центра јавне безбједности Српско Сарајево.

У току је документовање предмета, након чега ће против А.Ш. надлежном тужилаштву бити достављен извјештај за кривично дјело уцјена и неовлаштени приступ заштићеном рачунару и рачунарској мрежи, телекомуникационој мрежи и електронској обради података.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *