Виљаш Боаш: Торесу или играј или идеш на клупу

Менаџер Челсија полако губи стрпљење за (пре)скупо плаћеног нападача. Тренер лондонске екипе Андре Виљаш Боаш упозорио је свог нападача да неће играти уколико не почне да постиже голове и да на његов други гол у Челсију неће чекати предуго. "Торесов таленат је ту, само је питање када ће повратити самопоздање, које се подиже тренинзима и […]

петак, 9 септембра, 2011 / 15:49

Менаџер Челсија полако губи стрпљење за (пре)скупо плаћеног нападача.

Тренер лондонске екипе Андре Виљаш Боаш упозорио је свог нападача да неће играти уколико не почне да постиже голове и да на његов други гол у Челсију неће чекати предуго.

"Торесов таленат је ту, само је питање када ће повратити самопоздање, које се подиже тренинзима и головима. Али то не може да чини науштрб цијелог тима, што се тренутно дешава", поручио је тренер шпанском нападачу.

Виљаш Боаш је казао да не планира да и даље "трпи" Тореса и да ће размислити да ли ће га и даље стављати у тим, иако је до скоро први нападач тима Дидије Дрогба прошли меч са Норичом завршио са потресом мозга, због којег неће играти бар наредне двије утакмице.

"Не дјелим играче на први и други тим већ бирам састав за сваку следећу утакмицу. Фернандо је почео прве три утакмице, док је Дрогба улазио са клупе. Ипак, о саставу одлучујем на основу учињеног, тако да немам проблем и да неке играче пошаљем међу резерве", додао је млади португалски стручњак.

Торес (27) је дошао у Челси протекле зиме из Ливерпула уз велику помпу и за велики новац. Богати Рус Роман Абрамовић га је платио 50 милиона фунти, а да ли је врједио толико може да се закључи и по томе што је на 21 утакмици у плавом дресу постигао само један гол.

Шпанац је у међувремену изгубио мјесто и првом тиму шпанске репрезентације, па су у нападу свјетског и европског шампиона на прошлој утакмици против Лихтенштајна играли Давид Виља и Алваро Негредо.