ВИКЕР ПАРК (WICKER PARK)

Постоји град Чикаго, и у њему Викер парк. То упамтите за почетак, пошто у овом филму нема ништа паметније. Комбинација тинејџерске љубавне приче, и детективског трилера. С тим што су актери старији. Намјењен циљној групи која управо шацује с ким да преда љубав на чување правном систему. И поред атмосфере набијене крими-драматиком, нико не умире […]

петак, мај 27, 2011 / 07:48

Постоји град Чикаго, и у њему Викер парк. То упамтите за почетак, пошто у овом филму нема ништа паметније.

Комбинација тинејџерске љубавне приче, и детективског трилера. С тим што су актери старији. Намјењен циљној групи која управо шацује с ким да преда љубав на чување правном систему. И поред атмосфере набијене крими-драматиком, нико не умире у читавом сценарију. Зато има слађушних срцепарлука, који би лили у водоскоцима из Дивикса, да филм није снимљен зими.

Метју, будући младожења, запослен је у фирми дјевојчиног брата. А баш и није сигуран, да жели вјенчање. Дан пред пословни пут у Кину, учини му се да види Лизу. Велику љубав, која је прије 2 године отишла без образложења. И он сад креће у потјеру, уводећи у причу још три лика. Ствар се између њих толико испреплете, око потпуно баналне ствари; коју би ријешило просто остављање броја мобилног.

Поред тога што га посједују, сви ликови из неког разлога преферирају земаљску линију. Редитељ размрси заплет до детаља, иако је све одавно јасно. Радњу је оправдао тиме што: Љубав људе тјера да раде луде ствари.

Аферим.

(Редитељ: Пол Мек Гојган; Улоге: Џош Хартнет, Роуз Бајрн, Метју Лилард)

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *