Видио од Рајка Васића и Игора Радојичића: Лукашенко вадио кромпир на имању

Предсједник Бјелорусије и човјек кога називају "посљедњим диктатором Европе”, Александар Лукашенко претходних дана одушевио је јавност након што је објављен снимак на којем он и његов син раде на свом пољопривредном имању.

уторак, 29 августа, 2017 / 13:01

"У претрпаном распореду предсједника остао је релативно слободан дан и он је радио на свом имању, скупљао је љетину”, саопштено је из канцеларије за односе с јавношћу предсједника Бјелорусије.

У саопштењу се такође наводи да су Лукашенко и његов син Николај успјели ископати за један дан 105 тона кромпира, од чега ће један дио донирати за друштвене установе у овој земљи.

Иначе, Лукашенко је један од најдуговјечнијих европских лидера и добио је пети мандат заредом, а на овој функцији налази се од 1994. године.1 КОМЕНТАР

  1. Бјелорусија је нуклеарна сила и једна од најперспективнијих земља за живот у Европи, велика земља, пуна природних ресурса, има развијену привреду и релативно мали број становника у односу на територију.

    Кад то кажем, говорим о томе да је код њих релативно клима хладнија, тако да ће катастрофалне климатске промјене њима погодовати за пар деценија, док ће јужна Европа, Балкан, па све до Њемачке изгорети- имати климу као сад на Сицилији.

    Показало је вријеме да демократија није за јужне словене, зато Бјелорусија има „диктатуру“ какву бих ја пожелио Србима и осталим народима бивше Југославије.

    Тамо нема стамбено незбринутих, нема незапослених, једна је плата довољна за мјесечне трошкове, у правом смислу ријечи бесплатно здравство, школство, сви се баве спортом, значи, одгајају супер здраву нацију, лијепе жене, на све стране чисто, има милионера, али апсолутно нема сиромашних…….

    Замислите колико је то уређена земља да су увели годишњи порез за оне који неће да раде?