Ветерани Републике Српске позивају на хитан састанак због хапшења сабораца

Због наставка убрзаног хапшења наших сабораца од стране СИПА и одвођења у босанске казамате, позивамо на хитан састанак, најкасније у понедјељак 06. децембра у 12 сати у сали Народне скупштине Републике Српске.

понедељак, 6 децембра, 2021 / 10:53

Очекујемо представнике свих Организација, Савеза и Удружења насталих из Одбрамбено-отаџбинског рата, представнике свих институција власти Републике Српске као и преставнике српских парламентарних политичких партија.

Браћо саборци, прије свих великих статусних тема на којима се ми борци дијелимо и великих политичких тема на којима политичари заснивају своје кампање у борби за власт на причи о борби против криминала и враћања надлежности морамо хитно добити одговор на питање:

ДА ЛИ ЋЕМО МИ КОЈИ СМО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ СТВАРАЛИ И БРАНИЛИ, ИДУЋИ ПЕТАК ДОЧЕКАТИ НА СЛОБОДИ?!

Мало вас је међу политичарима које забрињава одговор на ово питање!

Међутим, ми који смо бранили своје кућне прагове, своје породице и српски народ од истребљења и који смо вама омогућили да сједите у фотељама у које су уграђени животи наших сабораца и дијелови наших тијела, морамо од вас чути одговор или за сва времена промијенити однос према вама!

Без печата

Касније нам је достављена информација:

Данас одржан састанак организација и удружења, упућен захтјев састанак на доле наведене адресе и донесени одређени закључци.

Уз овакву фотографију: