Вест Хем жели Симона Вукчевића

Вест Хем је заинтересован за довођење офанзивног везног играча лисабонског Спортинга, Симона Вукчевића, пише ‘Дејли стар’. Репрезентативац Црне Горе је постигао 28 голова на 113 наступа за Португалце и ‘чекићари’ би жељели да се појачају за борбу за опстанак у Премијер лиги. Вјерује се да је некадашњи првотимац Партизана изузетно заинтересован да игра у Енглеској […]

петак, јануар 21, 2011 / 18:32

Вест Хем је заинтересован за довођење офанзивног везног играча лисабонског Спортинга, Симона Вукчевића, пише ‘Дејли стар’.

Репрезентативац Црне Горе је постигао 28 голова на 113 наступа за Португалце и ‘чекићари’ би жељели да се појачају за борбу за опстанак у Премијер лиги.

Вјерује се да је некадашњи првотимац Партизана изузетно заинтересован да игра у Енглеској и Премијер лиги, па се у Вест Хему надају да ће успети да се договоре до краја јануара.

Вукчевић има уговор са Спортингом до 2013. године. Лисабонски клуб тренутно заузима треће мјесто, са 16 бодова заостатка у односу на Порто.

24-годишњи фудбалер у уговору има клаузулу по којој омже да оде за 17 милиона фунти, али је Вест Хем спреман да плати само трећину те суме.Оставите одговор