Вечерас пребројавање у Подгорици: Ко је против НАТО?

У Подгорици ће вечерас бити одржан анти-НАТО протест, у организацији чланова коалиције Демократски фронт /ДФ/. Црногорска Управа полиције одобрила је одржавање овог скупа против учлањења Црне Горе у Алијансу, који је благовремено пријављен. Из полиције су навели да ће мирно окупљање, у организацији ДФ-а, почети на платоу преко пута црногорске Скупштине, код споменика краљу Николи, […]

субота, 12 децембра, 2015 / 15:09

У Подгорици ће вечерас бити одржан анти-НАТО протест, у организацији чланова коалиције Демократски фронт /ДФ/.

Црногорска Управа полиције одобрила је одржавање овог скупа против учлањења Црне Горе у Алијансу, који је благовремено пријављен.

Из полиције су навели да ће мирно окупљање, у организацији ДФ-а, почети на платоу преко пута црногорске Скупштине, код споменика краљу Николи, у Булевару Светог Петра Цетињског.

Затим је предвиђено да учесници скупа прошетају до Булевара Џорџа Вашингтона, односно до споменика Светом Петру Цетињском, гдје ће се јавно окупљање и завршити.

Из полиције су најавили да ће, сходно Закону о унутрашњим пословима, снимати то јавно окупљање од 16.00 до 22.00 часа, а уколико околности буду налагале, снимање може бити продужено.

Из Управе полиције саопштили су да вјерују да ће организатори скупа испоштовати обавезе прописане Законом о јавним окупљањима, на које су им указале полицијске старјешине током сусрета за припрему догађаја.