Ватикан благословио бомбардовање Србије

Тајна документа до којих је дошао Викиликс откривају маневре америчке дипломатије за вријеме посљедњих година Карла Војтиле, који треба 1. маја да буде беатификован. САД су сарађивале са Ватиканом за вријеме сукоба на Косову, тако што су тражиле неку врсту благослова, то јест да се Света столица не мијеша у америчке војне планове. Тако су […]

субота, април 23, 2011 / 12:07

Тајна документа до којих је дошао Викиликс откривају маневре америчке дипломатије за вријеме посљедњих година Карла Војтиле, који треба 1. маја да буде беатификован.

САД су сарађивале са Ватиканом за вријеме сукоба на Косову, тако што су тражиле неку врсту благослова, то јест да се Света столица не мијеша у америчке војне планове. Тако су успјели да убиједе папу Јована Павла Другог да не осуђује нападе на Србију, открива Викиликс, а јавља италијански недељник “Еспресо”.

У необјављеном извјештају од 11. јуна 2001. пре­­­­дсје­­днику Бушу су били представљени достигнути циљеви у бившој Југославији: “Америчка влада ангажовала је Свету столицу да промовише решење сукоба на Балкану.

За вријеме ваздушне кампање НАТО на Косову блиско смо сарађивали са Ватиканом како бисмо елиминисали критике војне акције (осуда напада као “неправедног рата” од стране папе отежала би кохезију у Нато алијанси).

 0 КОМЕНТАРА

  1. Kad najjača vojna sila traži blagoslov za ubijanje od vjerskog lidera i ćoravima postaje jasno čemu služe svjetske religije a oni koji još ne vide mogu samo da viču bleeeeeeeee dok sa strahopoštovanjem hrle pred svoje vjerske lidere na novu dozu jebanja u mozak !!!!!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *