Ватерполисти Партизана на корак до фајнал фора

Тренер ватерполиста Партизана Игор Милановић рекао је да је његов тим победио Југ бољом игром у ситуацијама са играчем мање, као и да су тријумфом „широм отворили врата“ пласману на завршни турнир тог такмичења. Милановић је казао да су његови играчи били нервозни због велике важности дербија другог кола друге фазе Евролиге, који је Партизан […]

четвртак, март 10, 2011 / 17:00

Тренер ватерполиста Партизана Игор Милановић рекао је да је његов тим победио Југ бољом игром у ситуацијама са играчем мање, као и да су тријумфом „широм отворили врата“ пласману на завршни турнир тог такмичења.

Милановић је казао да су његови играчи били нервозни због велике важности дербија другог кола друге фазе Евролиге, који је Партизан добио са 11:10.

"Нисмо одиграли најбоље, али је најважније да смо остварили побједу против великог ривала и широм отворили врата пласману на ‘фајнал фор’. Наравно, ако побиједимо још двије утакмице у свом базену", рекао је Милановић. Он је истакао да Партизан мора да игра боље у наставку такмичења и да током сезоне диже форму.

среда, 09. мар 2011, 21:24 -> 21:52

На прагу завршног турнира

Тренер ватерполиста Партизана Игор Милановић рекао је да је његов тим победио Југ бољом игром у ситуацијама са играчем мање, као и да су тријумфом "широм отворили врата" пласману на завршни турнир тог такмичења.

Милановић је казао да су његови играчи били нервозни због велике важности дербија другог кола друге фазе Евролиге, који је Партизан добио са 11:10.

"Нисмо одиграли најбоље, али је најважније да смо остварили победу против великог ривала и широм отворили врата пласману на ‘фајнал фор’. Наравно, ако победимо још две утакмице у свом базену", рекао је Милановић. Он је истакао да Партизан мора да игра боље у наставку такмичења и да током сезоне диже форму.

"Пробаћемо да подигнемо форму како сезона буде одмицала. Свакако, лакше се дише послије синоћњег меча", рекао је Милановић.

Тренер дубровачког Југа Елвис Фатовић честитао је ватерполистима Партизана на "заслуженој" побједи и изразио жаљење што је његов тим пропустио шансу да коначно тријумфује на београдском пливалишту.

"Још једном се показало да су ове две екипе фантастичне и да увек играју одличне утакмице. Једино ми је жао што нисмо побиједили, иако никад нисмо били ближи побједи на Бањици", казао је Фатовић.

Он се сложио са Милановићевом оцјеном да је Партизан овим тријумфом "корак ближи фајнал фору" и изразио наду да ће његов тим у наставку такмичења остварити један тријумф на гостујућем базену.

"Морамо у наставку такмичења да јуримо негдје ‘брејк’ на страни, уз подразумијеване побједе код куће", рекао је Фатовић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *