Васић: СДП нема никакву концепцију, Српска плаћа Радмановића

Извршни секретар СНСД-а Рајко Васић оцијенио је да су замјерке СДП-а на изјаву предсједавајућег Предсједништва БиХ Небојше Радмановића о Декларацији парламента Републике Српске почетничке из којих се види да та водећа бошњачка и сарајевска странка, нема никакву концепцију о тренутном и дугорочном унутрашњем стању и положају БиХ. "Помињање плате коју српски члан Предсједништва прима ‘од […]

петак, април 26, 2013 / 14:56

Извршни секретар СНСД-а Рајко Васић оцијенио је да су замјерке СДП-а на изјаву предсједавајућег Предсједништва БиХ Небојше Радмановића о Декларацији парламента Републике Српске почетничке из којих се види да та водећа бошњачка и сарајевска странка, нема никакву концепцију о тренутном и дугорочном унутрашњем стању и положају БиХ.

"Помињање плате коју српски члан Предсједништва прима ‘од државе’ најбољи је доказ тога. Нико не гради државу за плату. А осим тога, БиХ нема своје паре и плате него је финансира, својим дијелом, Република Српска, па, према томе, и бира и плаћа и српског члана Предсједништва", рекао је Васић Срни.

Он је нагласио да је БиХ своју судбину запечатила оног тренутка када је, без пристанка српског народа, проглашена независном и када је Алија Изетбеговић промовисао политику "жртве мира за БиХ".

"Вријеме које тече у БиХ, које може трајати и још неколико деценија, само је вожња амбулантним колима са интензивном његом. Али, у склопу клинике за реанимацију увијек је и мртвачница.

СДП не треба да попује никоме у Предсједништву, због стања које је произвео у Федерацији, али и због чињенице да њихов члан Предсједништва БиХ оснива странку, а српски члан оснива Државу Српску", рекао је Васић.0 КОМЕНТАРА

  1. lera, 27.04.2013. 16:37:52 [74865]

    „Вријеме које тече у БиХ, које може трајати и још неколико деценија, само је вожња амбулантним колима са интензивном његом. Али, у склопу клинике за реанимацију увијек је и мртвачница.„

    ова реченица је толико моћна, да ће ући у уџбенике српске историје, кад радмановић оснује Државу Српску за неколико деценија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *