Васић: Дошло вријеме да Павић буде замијењен

Извршни секретар СНСД-а Рајко Васић сматра да је дошло вријеме да актуелни начелник Приједора Марко Павић препусти мјесто будућем првом приједорском градоначелнику Драги Тадићу из СНСД-а, о чему недвосмислено свједочи масовна подршка овој странци широм приједорске општине. Он истиче да СНСД у приједорској градској организацији наилази на масовну подршку властитих бирача и неопредијељених гласача, која […]

недеља, септембар 23, 2012 / 16:43

Извршни секретар СНСД-а Рајко Васић сматра да је дошло вријеме да актуелни начелник Приједора Марко Павић препусти мјесто будућем првом приједорском градоначелнику Драги Тадићу из СНСД-а, о чему недвосмислено свједочи масовна подршка овој странци широм приједорске општине.

Он истиче да СНСД у приједорској градској организацији наилази на масовну подршку властитих бирача и неопредијељених гласача, која је забиљежена на много трибина и сусрета са грађанима на подручним центрима широм приједорске општине.

"Грађани и бирачи јасно су препознали да су политика затварања Приједора и сталне оптужбе да републичка власт ништа не чини за Приједор, лажно оправдање за продужавање феудалног начина владања, који се више не може уклопити у политику компактног развоја Републике Српске, синтетизованог у слоган `Српска, кућа до куће", саопштио је Васић.

Васић је истакао да грађани приједорске општине јасно поручују да Приједор више не може бити "мимо куће".0 КОМЕНТАРА

  1. Uvazeni Rajkan je uporno pisao kako je Ivanic dobio glasove Bosnjaka, kako se Obren Petrovic bori za muslimaske glasove u Doboju, cak je na svom blogu napisao „Obren Petrovic zvani Obrezan“ a veceras slusam SDP u Gradisci podrzava Nikolu Kragulja. Ocekujem reakciju Rajka Vasica na ovaj sramni potez Nikole Kragulja. Kako se samo usudio da prihvati podrsku mrskog Lagumdzije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *