ВАН ВАЈЛДЕР (VAN WILDER)

Вајлдер је главни баја у кампусу колеџа, гдје журкише већ седам година без дипломе. Отац се сјети да је то лоша инвестиција, а он одбија отићи. Организује журке како би зарадио за школарину, на шта га мотивишу папани којима је постао гуру. У заплету учествује и будућа новинарка, те пишући о њему, постаје му дјевојка. […]

недеља, април 3, 2011 / 05:58

Вајлдер је главни баја у кампусу колеџа, гдје журкише већ седам година без дипломе. Отац се сјети да је то лоша инвестиција, а он одбија отићи.

Организује журке како би зарадио за школарину, на шта га мотивишу папани којима је постао гуру. У заплету учествује и будућа новинарка, те пишући о њему, постаје му дјевојка. То се не допада њеном момку још из бруцошких дана. Бившем. Вођи братства Омега Ламбда Ламбда, или већ неке од комбинација на задату тему.

Тај Вајлдеру намјести хапшење због точења пића малољетнима, али он успије да се избори за останак у школи. Треба да матурира у пар дана, или да оде. Наравно да успије, плус добије новинарку, а и тата дође на завршну журају.

Еугенични бијели бвана, један од оних који у стварном животу заиста владају Америком, добија просеритис на најважнијем испиту. Дјевојка му је улила рицинус, пошто је од слуганице из братства сазнала за наумљену превару.

За разлику од осталих филмова у класи, нема баш пуно смијешних секвенци. Више нагиње ка манифестном приручнику за одрастање. У којем, као и у свакој бајци, постоји шанса да шмокљани побједе. Али, само ако слушају родитеље!

(Редитељ: Волт Бекер; Улоге: Рајан Рејнолдс, Тара Реид, Тим Мејтсон)Оставите одговор