Ваља се огребати о Шпановићку: Жељка и Јасмина јој честитају

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је данас честитку Ивани Шпановић поводом освајања златне медаље на Свјетском дворанском првенству одржаном у Бирмингему.

понедељак, март 5, 2018 / 13:55

„У име Владе Републике Српске, своје име и у име грађана Републике Српске, упућујем вам искрене честитке поводом великог успјеха – освајања златне медаље у скоку у даљ, на Свјетском дворанском првенству.

Својим спортским умијећем и упорношћу на најбољи начин сте представили своју државу и учинили поносним Ваше многобројне навијаче и поштоваоце атлетике у Републици Српској, који са радошћу прате свако Ваше такмичење.

http://facebook.com/story.php?story_fbid=1878656068820589&id=215198618499684

Увјерена сам да ћете и на наредним такмичењима наставити да остварујете врхунске резултате на радост свих нас који за Вас навијамо“, наводи се у честитики предсједнице Цвијановић.

А сад Јасмина

Министар породице, омладине и спорта, Јасмина Давидовић, честитала је Ивани Шпановић освајање златне медаље на Свјетском дворанском првенству.

„У име Министарства породице, омладине и спорта и своје име упућујем Вам најискреније честитке поводом освајања златне медаље на Свјетском дворанском првенству у Бирмингему. Златним словима сте исписали странице историје у скоку у даљ и на најљепши начин представили своју земљу, како сте увијек чинили. Ваши резултати се с великом пажњом прате и у Републици Српској, а Ви нам узвраћате на најљепши начин – најсјајнијим медаљама.

Желим Вам добро здравље и пуно среће на такмичењима која су пред Вама. Сигурна сам да ћемо се опет заједно радовати најбољим резултатима“, наводи се у честитки министра Давидовић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *