В. Британија: Развађао псе па га заклали

ЛОНДОН – Један Британац изгубио је живот у покушају да раздвоји два пса који су се тукли и потом га напали, саопштила је данас полиција.   Несрећа се догодила синоћ када је мушкарац покушао да раздвоји два "вучјака" (њемачка овчара) који су се тукли у дворишту куће које је дијелио са власником паса у мјесту […]

субота, мај 2, 2009 / 15:59

ЛОНДОН – Један Британац изгубио је живот у покушају да раздвоји два пса који су се тукли и потом га напали, саопштила је данас полиција.

 

Несрећа се догодила синоћ када је мушкарац покушао да раздвоји два "вучјака" (њемачка овчара) који су се тукли у дворишту куће које је дијелио са власником паса у мјесту Блекпул, на сјеверу Енглеске.

"Покушавајући да их раздвоји оба пса су се устремила на њега и задали му више тешких уједа на горњем дијелу тијела", рекао је портпарол полиције Ланкаширу.

Он је додао да је касније дошао власник који је одвео псе.

"Вјерујемо да је у тренутку напада и касније 21-годишњи младић пао више пута и ударио главом у камен или бетон", рекао је портпарол.

Упркос напорима љекара и хитне помоћи мушкарац је умро, а у току је обдукција која ће утврдити тачан узрок смрти. Власти су наредиле да се пси убију.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *