Усташка војница освојила Бању Луку!

Један читалац нам је скренуо пажњу да је видио у слободној продаји часопис који се на глорификујући начин бави усташким покретом. Са фотографије коју и ви имате прилике видјети, чинило се да је то неко екстремно нацистичко гласило, каква нису ријетка у Хрватској, и да га неко продаје ван званичних канала. Увјеравани смо да је […]

четвртак, 6 јуна, 2013 / 10:29

Један читалац нам је скренуо пажњу да је видио у слободној продаји часопис који се на глорификујући начин бави усташким покретом.

Са фотографије коју и ви имате прилике видјети, чинило се да је то неко екстремно нацистичко гласило, каква нису ријетка у Хрватској, и да га неко продаје ван званичних канала.

Увјеравани смо да је у питању слободна продаја, на киоску са грбом Града Бања Лука на себи, те да је фотографија снимљена преко пута некадашњег Војног одсјека. Данас је то преко пута Уставног суда, Борачке службе и Правобранилаштва РС…

Симболично, зар не?

Извршили смо провјеру и наш репортер је установио да је све изречено истина. Наиме, часопис ВП (Војна повијест) је издање Вечерњег листа и сасвим легално се продаје у Бањој Луци, као и сва остала издања из Хрватске. (Обрнуто немојте ни да помишљате).

Просто, у овом броју су се одлучили бавити темом „Почетни развој оружане силе усташког покрета“.

И дан данас, без обзира што је то очигледна ментално-медијска агресија на здрав разум, медији из Федерације БиХ и Хрватске арлаучу о некаквом "српском национализму". Да се разумијемо, српског национализма, ако га је и било за неравноправно поређење са муслиманским и хрватским шовинизмом са почетка деведесетих – ДАНАС НЕМА!

У Бањој Луци је донедавно Парк Петар Кочић, дакле сам центар града, био уоквирен са једне стране од Града донираним простором Хрватског културног центра (некадашњи Плави подрум), а дијагонално са продавницом хрватске конфекције „Кроата“, која његује потрошачки мит да су Хрвати измислили кравату и дали јој национално име.

У Бањој Луци људи сасвим нормално прођу кроз Господску улицу са дресом хрватске репрезентације на леђима. У Бањој Луци Радио-телевизија Републике Српске титлује готово све филмове и серије латиницом и то њен директор правда поштовањем наметнутих амандмана на Устав. У Бањој Луци је близу деценије министар просвјете и културе био хрватског поријекла, а сада је исти представник Српске у Загребу.

Све су то ствари које се ни у сну не могу замислити у Загребу, но опет су Срби ти који су националисти.

У Београду је пожељније да будеш било шта друго него Србин „из Босне“, или са западне стране Дрине уопште; тако да на њега не треба трошити ријечи. Али, свеједно, наши ће омладинци образовани на девизној сиси НВО-слуђивача, почети да хистеришу уколико неко нешто на српском језику проба написати ћирилицом на некаквом полумеђународном скупу. Енглески уз то нипошто није довољан!

То све показује и најновији архискандал (без одјека) у Београду, са позивницом на изложбу Хрватске новинске фотографије 2012. Они који реагују на ово, вјероватно су исто неки покварени и зли људи, као и ово мало идеалиста са Фронтала. Умишљамо ваљда да постоји правда и поштење.

Паметном (ни близу) доста

Но, да не залазимо даље у здрав разум, јер то је баш досадно већини популације у РС, која би очигледно да изумире усљед вишка љубазности.

Војна повијест стога има уводник који каже да је доста табуа и идеологизације историјских факата. Да је то све дио хрватске историје, као што је и чланство у Брозовој ЈНА. Штавише, ово новинско издање тамошње министарство просвјете (Касиповићев еквивалент) препоручује за кориштење у настави повијести као допунско средство!

И поред тога, тешко је сакрити да је, као читава данашња Неовисна Република Хрватска; све то једна лијепо упакована стаза којом се настављају тековине Независне Државе Хрватске из доба систематског истребљења Срба у Јадовном и Јасеновцу. Ово издање и поготово чланак о Усташкој војници то несумњиво потврђује и оснажује.

Усташе су се само „светиле“

Тако се у овом издању наглашава да Усташка војница (Хрватска војска) никако није могла да успостави јединице вишег бројног састава, због општенародног српског устанка. У овом случају, за разлику од унутарсрпских препирки, устанак 1941. се не посматра као комунистички, већ се каже јасно:

„У првим данима након проглашења НДХ ове су постројбе из користољубља, освете или некога другога разлога починиле бројне ратне злочине над српским становништвом, а које су га потицале на дизање устанка. Несумњиво је да би до устанка засигурно дошло и да над српским становништвом нису почињена страховита насиља и злочини, јер су успоставу НДХ Срби доживљавали као окупацијски чин, и као што је устанак букнуо у самој Србији, засигурно би се догодио и на подручју НДХ.“

Дакле, сама чињеница да се систематски и озакоњени злочин геноцида над српским народом карактерише као ратни злочин због „користољубља, освете или другога разлога“, била би довољна да свака нормална влада (али не и Влада Хрватске) донесе уредбу о забрани и повлачењу овог издања.

Нажалост, прије да ће се десити такав неки немогућ сценарио, него што би се Влада РС сјетила да забрани увоз и дистрибуцију оваквих издања на својој територији. То је једна од најсигурнијих стаза да се оствари Павелићев сан о Бањој Луци као главном граду НДХ.

Усташе су се, сиротани мали, само светили… Вјероватно за то што их је Српска војска 1918. поштедила за злочине које су почили над Србима у Аустро-угарској, а особито по Мачви и другдје у Србији, прешалтала их у колону побједника (као и 1945. године), те их ослободила ропства под Аустро-угарском и плаћања ратне одштете?

Помози сироту, на своју срамоту

Ова насловница (Францетић) и текст Војне повијести, исувише јасно указују да то није храбро детабуизирање историјских факата о усташким формацијама за заљубљенике у војну историју. Ми би на Фронталу то поздравили, вјерујте!

Само из наведеног пасуса се види да је у питању намјера скидања етикете зла са усташтва, јер лијепо се каже да би се Срби побунили шта год да им се радило, као што су се бунили и у Србији. Онда (ваљда) и није проблем што их се истребљивало. (!?)

У подтексту треба дакле да дјеца при настави историје прочитају и схвате да је етничко чишћење више од 400.000 Срба из Републике Српске Крајине и Хрватске сасвим природан наставак онога што је започео Анте Павелић, те да то има своје природословно и повијесно оправдање.

Ова писана реакција Фронтала није позив на забрану хрватске штампе у Српској, већ управо обрнуто. Овим желимо једном за свагда окончати лажи и подметачине о тобожњем српском шовинизму и екстремном национализму. Ствар је обратна!

Клеронацистички устрој хрватске државе и екстремни шовинизам у институцијама Федерације БиХ, правда се улагањем великог новца у медијску харангу и финансирање овдашњих и тамошњих тзв. НВО, које измишљају српску нетолеранцију и агресивни национализам. Ако ништа – а оно за малигно "изједначавање".

Све је то у циљу произвођења „идеологије извињавања“ код Срба и немогућности становништва да реагује на потпуно преузимање привреде. Прво од домаћих лопова и издјаника, а онда од стране хрватских компанија (посебно трговинских ланаца), док привреда у Српској и Србији пропада и нема приступа на тржиште Хрватске.

У тој потрошачкој корпи лежи зец.0 КОМЕНТАРА

 1. Oslobođeni ideoloških tabua su ipak zaboravili da pripadnik ustaške postrojbe nije mogao postati niko ko nije zaklao Srbina, za gadljive su bile domobranske postrojbe. Još samo da su naveli da je pokatoličavanje takođe vršeno iz koristoljublja.
  Ipak simpatično (simptomatično) je da bi Srbi, bez obzira na zločine ustaša, dakle i u normalnim okolnostima digli ustanak, što napaokon daje opravdanje za preventivno tretiranje Srba.
  Sramota, ali jedino je veća sramota borba protiv ćirilice. No, sve to valjda ide na isti način u krvavom ustaškom mozgu.

 2. Ништа то није необично и то само говори какви смо ми. Па у сред Бање Луке постоји средњошколски католички центар „Иван Мерц“ и изузетно је попуњен српском „младежи“.
  Није Слоба крив…

 3. Немојмо упадати у замку па по овој теми, коментарисати о усташама и њиховој филозофији, идеологији, крвавим усташким мозговима… када је то већ испричана и јасна прича к’о дан.

  Овде је прича у чијим је рукама Бањалука, ко њоме влада, које и какве породице чине то језгро, коме највише смета четири С(а најмање смета хрватима и муслиманима) на грбу града,ко је то „случајно“ инсталирао хрватску тробојку на акредитацијама српских одборника у „српској престоници“…итд итд.

 4. Pretpostavljam da je Mr Biggy već kupio primjerak tiskovine, a i ekipa prerušena u šajkače (ex 1978, Šime Horoz, Podguzović). Može im se, kad ovaj podanički narod boluje od najgore moguće verzije Štokholmskog sindroma (ispravnije bi bilo da se zove srpski sindrom). Uskoro će i na Kastelu nakon 18 godina kašnjenja zapjevati Prljavo kazalište (proklet bio Clinton što je 1995. zaustavio Maestral u Bočcu, ali gdje Tuđman stade, Dodik produži)…

 5. Otkada vama čika prijedor govori da je ovo stanje u republici produkt za svoj narod fašistoidnogenocidne vlasti, vlasti koja je uspostaljena s ciljem da uništi u svakom pogledu RS, što je nažalost i učinila, ekonomski privredno, duhovno, bioločki…
  Ima li išta u Srpskoj da nije uništeno, devastirano, pokradeno, rasprodano, opljačkano, razbijeno, obesmišljeno, odnarodjeno, prezaduženo, ….?
  Nažalost nema. I, kamenje je u starim zidinama hercegovačkim prenošeno u emirgradove.Ne zato što u emirovim gradovima nema kamenja, nego zato da bi nas do krajnosti ismijali, izrugali, da bi nas što više ponizili i popljuvali , da bi nas dotukli… A, ko vodi kolo našega nestanka svi znamo.

 6. mene ovo uopšte ne čudi.komšije su stari,više puta dokazani naciji,ali zadnja 3,4 pasusa u tekstu su potpuno ludilo.frontalovi anonimci konačno zglajzali B-)

 7. Сретан је онај народ који нема бурну историју па је и не памти посебно, бива поштеђен и страдања али и накарадног тумачења тог свог страдања!
  Нама се дешава све супротно, бурна историја нас подсјећа само на велика страдања, а из тога све што учимо учимо накарадно и наопако тако да само продужавамо националну агонију вјечитих страдалника!

  Успут хтио бих исправити криви навод у тексту да Београд патолошки „мрзи“ све српско са западне стране Дрине, није тачно, ти мрзитељи су углавном они метиљи из круга двојке, онај комуњарски муљ београдског јавног мњења, а нажалост неки бањалучки кењци се лијепе ко муве на говно баш у тај муљ са дивљењем попут већ поменутог шимуна хороза, мр љигија, подгузовића и др. а Београд је све друго осим тог круга двојке!

  Нико не може један народ упропастити колико он може себе самог, рекао је давно Мита Љотић! Као што видимо, нажалост тако нам је сад!

 8. Сигуран сам да би у Загребу киоск с насловном страном о четницима био запаљен. Овдје се толеришу чак и ствари које не бисмо смјели толерисати. Баш ме занима да ли ће се ико огласити поводом позива на линч посланика у Парламенту БиХ из републике Српске. Након што је сарајевски портал објавио текст под насловом „Срамотно понашање Александре Пандуревић у јеку протеста пред Парламентом“, јер се поменута усудила да јавно каже да демонстранти јавно прозивају српске посланике да су одговорни и да су протести у режији бошњачких странака, кренуло је оргијање са салвом антицивилизацијских коментара на рачун Срба и Републике Српске. А онда Пух, Имортал и слични паламуде како су Срби дивљаци. Ко је прочитао и схватио оно што је Андрић писао, све му је јасно. Имортал је овдје питао зашто су сви бјежали из СФРЈ (све републике), а данас није спреман да постави питање зашто Срби (Република Српска) бјеже из БиХ. Зар треба бити у браку с неким ко ти овако нешто пише? Није то појединац, већ су то стотине коментара, а ја нисам копирао само 10% цивилизованих. Хоће ли бити похапшени сви они који позивају на линч? Још да ствар буде гора, ради се о дами, а жене предњаче у вулгарним коментарима. Овдје су јасно видљиви примитивизам, дивљаштво, фашизам и отворена мржња:

  „Tvrdi da su protesti usmjereni protiv Srba!?“
  „uopste do sad nisam znala da je srpkinja,sad se odala.Jbt sta cemo sada!??“

  „ Ako nije po njihovom, onda se odmah okrivi odredena etnicka skupina. Tako je najlakse sa narodom manipulirati.“
  „ trebaju sebi utupit u glavu.republika srpska je negativna pojava,ko i vehabije u bih,korupcija,to je protiv bih“
  „niko nije perfektan jaro,jbo ga ti ,zar nije srpska genocidna“
  „ ma ona je drogerašica nije normalna ..“

  „ jedi govna Aleksandra Pandurevic i svi ostali s tobom „zarobljeni“ „
  „ klošarka nacionalistička ova govna će u PM zajedno sa onim čobanom iz laktaša“

  „ nije ni coban iz laktasa sam svi ovii politicari 99%su u talu dokle god razmisljamo kao ova seljankura aleksandra njima je dobro trebamo svi na ulicu ima ljudi kao komsic kao onaj marjanovic sto ostavku zbog prosvjete dade ima ljudi samo ih treba pogurati ovako na ovaj nacin“
  „ Hajde M’RŠ Glupačo !!!“
  „Jedna od Dodikovih ovaca. Blejiš u pogrešnom stadu“
  „ mrs gnjido!“
  „ona ima minimalno 5 000 KM plaću na ovaj fazon ugrozenog nekog naroda dok joj to pali imat ce ovako za svoj nerad i laži plaću ..a narod neka sjedi neradi i gladuje …glupača drogirana“
  „Aleksandra sta uzimas daj i nama malo“
  „Što bi rekli naši stari- Treba u njima puru ubiti!“
  „Joooooooj Pandurevićka NE SERI !!!!!“
  „Ona je poznata po ovakvim i sličnim ispadima.Prezime Pandurević je iz ne tako davno završene agresije na BiH malo više „poznato“ kod ne srpskog življa.“
  „Od te glupace se dalo ocekivati i ovo, hitno je na Metadon treba prebaciti“

  „Ova zena uopste nije normalna,ti zivis od plata Bosansko Hercegovackih gradzana ako ti se BiH ne svidza idi u srbiju pa tamo prosipaj nacionalnu mrznju,svi koji mrze BiH nek se gube iz nje i olaksaju nama postenim ljudima zivot..“
  „Pojela ti govno ko kais“

  „ I ovakva primitivna osoba radi u parlamentu, za ovakvo ponašanje treba joj dati doživotnu zabranu na političkoj sceni. Nije dostojna ni da čisti javni WC a kamoli da više sjedi u parlamentu. Bruka i sramota!“

  „prošla su ta vremena da se na osnovu vijerske retorike poziva narod na bratoubilački rat što se mene tiče ja bih ih zasidao neka gore istrunu neka im parametn bude nova grobnica“

  „jel to ona elokventna „gospodjica“? neka sidje malo medju nas,medju mame sa kolicima,ili jos bolj-ja cu je licno odvesti autom do Jezera,da vidi tu malu bebu…i nju i sve papke koji se2BOJE2 za svoju sigurnost…J….m joj razloge i nacionalisticku retoriku…“
  „Glupaca!!!“
  „ocito da nije normalna!“
  „Nakazo klonirana…“
  „Tu zbljohu bacit’kroz prozor tranguze.“
  „Šta ce kurva, kurci se da ima twitter profil!“
  „jebem li ti majku“
  „Za’ebano je to s kompeksima! Ne vrti se sve oko RS-a! Ima u ovoj državi i drugih ljudi, osim njih!“
  „Odo pred parlament samo da mi je doci do nje da je namlatim pa nek ima za sta pisati…cetnikusa pogana“
  „ma kujica je ona jedna …..nepismena“
  „kučka lažljiva“
  „Xyd Xyd what a bitch !!!“
  „Zna Aleksandra Pandurevic ko je blokirao donosenje zakona o JMBG,zato i misli da su protesti protiv Srba.“
  „Pa šta i da jesu? Demokratsko pravo je protestirati, a ako su ti protesti usmjereni protiv politike osoba srpske nacionalnosti u zakonodavnom ili nekom drugom tijelu to je njihov problem. Ne vidim zašto se ne bi smjelo protestirati protiv politike koju provode osobe srpske nacionalnosti“
  „treba nju sterati u 3MP…“
  „ hjooj tuke! Mrs u sumu, pacenice!!

  „ma ti si debil ako vjeruješ kurvi“

  „jeste usmjereni su protiv cetnickih zelja upravu je cetnikusa“

  „TROŠI DOGU“

  „Ženo draga nisi ti baš dobra popij nešto za smirenj, posjeti psihijatra jer možda ali opet kažem MOŽDA tako shvatiš da VI iz RS-a niste uvijek centar svijeta i ne vrti se sve oko VAS uvažena gospodo. Ovo što se dešava odnosi se na kompletnu gospodu bilo koje „sorte“ ili da budem blaža nacionalnosti, koji sjede u divnim udobnim foteljama, dižu rukice simpatično se smješkaju, prepucavaju se o vitalnom nacionalnom interesu, manjem/većem entitetu i ostalim glupostima a pri tome broje minute do pauze, kafice da se nešto pojede popije nek nam legne plata a ako nema para za plate pa imamo MMF da nam odobri još jednu tranšu koja će opet ići po leđima naroda itd Pri tom ovakve i slične nebuloze trpi cca 3.500.000 miliona ljudi ( ako nas uopšte ima toliko na ovom napačenom prostoru BIH)…. nek izvine normalan narod al more maaaaaaaaaaarssssssssssssssssss bagro jedna“

  „Ta nacionalisticka govna koriste tudje nevolje za promociju nepostojece paradrzave..ne prezaju od nicega…dobro poznat koncept koji je doveo do rata..medjutim vise to ne prolazi nigdje u svijetu osim u njihovim zaostalim glavama…to uopce ne iznenadjuje ako se zna kome odgovara, jos vecem nacionalostickom bolesniku koji je na vlasti samo zato sto u svojoj paradrzavi prodaje nacionalisticke fore grupi cetnika i zlocinaca kojima odgovara takvo stanje…jer u protivnom oni ne mogu i nece opstati nikada…pitanje je samo dana kada ce Ameri dobiti signal da se makne to djubre…i njemu slicni“
  „jebem joj pleme četničko.“
  „ma kujica je ona jedna …..nepismena“
  „Odo pred parlament samo da mi je doci do nje da je namlatim pa nek ima za sta pisati…cetnikusa pogana“
  „Političari srpske nacionalnosti imaju pravo da budu nervozni To je demokratsko pravo hehe“
  „Politika Radovana Karadžića je poražena, lik čeka presudu od 40 godina zatvora, Republika Srbija hapsi ratne zločince i tak to hehe“
  „Međunarodni sud pravde je presudio da je u BiH počinjen genocid i da to nije uradila Republika Srbija. Tako da je tu pravna situacija čista.“

 9. Западњаци су давно поставили своју тезу, Босна је компликована и замршена земља у којој свако ради шта хоће, а Срби су криви за све! Анексија, Атентат, Први свјетски рат, Југославија прва, шестојануарска диктатура, Стјепан Радић атентат, убиство краља Александра у Марсеју, 6 април почетак рата, усташки геноцид, усташе, Јасеновац, Дрина, четници, партизани, 6 април крај рата, Југославија друга, распад кпј, референдум 1 март, барикаде, грађански рат, Дејтон, привидни мир, лажно помирење, хаг, распад БиХ, привредни колапси,….шта нас даље чека!?

 10. Ви на Фронтлау као да се хвалите што смо ми ненормални, и што код нас ово може проћи. Потпуно су небитни докази, ако хоће да нас представе као фашисте то ће урадити. Ако се њих жели представити као строге пацифисте, могу они направити милион афирмативних серијала о усташама, они ће бити ренесансни хуманисти

 11. partizan, 06.06.2013. 15:43:14

  Tи ништа ниси научио из властитих грешака. Кажу да паметан човјек научи на туђим.

 12. slavija, 06.06.2013. 11:31:54 „Немојмо упадати у замку па по овој теми, коментарисати о усташама и њиховој филозофији, идеологији, крвавим усташким мозговима… када је то већ испричана и јасна прича к’о дан.

  Овде је прича у чијим је рукама Бањалука, ко њоме влада, које и какве породице чине то језгро, коме највише смета четири С(а најмање смета хрватима и муслиманима) на грбу града,ко је то „случајно“ инсталирао хрватску тробојку на акредитацијама српских одборника у „српској престоници“…итд итд.“

  Потписујем. Славија је доста тога побројао- је би само додао и изградњу „аутоцесте“ Бањалука-Загреб. 🙂

 13. Bilo je već i vrijeme da i mi Hrvati u BL dobijemo neki normalan časopis da čitamo!

 14. tom distributeru treba zauvek zabraniti da prodaje takvu vrstu „literature“B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)

 15. hrvojehrvatinic, 06.06.2013. 19:55:44

  Вала баш. Имаш ли каквих веза да за оно мало Срба у Хрватској некако набавимо пар примјерака „Четничког равногорског покрета“?

  Поздрав уз http://www.youtube.com/watch?v=ddQuTg9bzLI

  B-)

 16. Јел’ се зна да ли је било икаквог „приопћења“ од стране „градских отаца“, гледе вијести о усташком магазину на киоску Града Бањалуке? Или не сматрају да је неопходно да се „оћитују“ по овом питању?

 17. Marcel, 06.06.2013. 12:22:02
  “… a i ekipa prerušena u šajkače (ex 1978, Šime Horoz, Podguzović)“

  rammstein, 06.06.2013. 13:03:34
  “… а нажалост неки бањалучки кењци се лијепе ко муве на говно баш у тај муљ са дивљењем попут већ поменутог шимуна хороза…“

  Пизде једне, па ви овдје промовишете Хитлера и његову идеологију која је створила усташки покрет. Маму ли вам јебем покварену.

  Joseph, 06.06.2013. 20:40:35
  “Имаш ли каквих веза да за оно мало Срба у Хрватској некако набавимо пар примјерака „Четничког равногорског покрета“?“

  Ево доказа малоумности Срба. Прво што си урадио ставио си у исти ранг усташе и четнике. А то је усташама и циљ. Кад већ не могу доказати да су бољи од четника, онда је добар и неријешен резултат. Још кад тај резултат потврди “србенда“ попут тебе…

 18. drazen78bl, 06.06.2013. 15:39:38
  “Сигуран сам да би у Загребу киоск с насловном страном о четницима био запаљен.“

  И овај ко Џозеф. Четници и усташе егал.

 19. Симо П. Ороз, 08.06.2013. 10:02:35

  Ти си усташко крајишко копиле заборавио да су хрвати постојали и прије Хитлера! Није њих Хитлер нама ту довео, него је он нама говорио да се клонимо њих, а неке енглеске ублехе су се залијепиле и направиле то што су направиле! Покољ Срба!

  Зар ти стоко крајишка не знаш ко су били Шуцкори, прије Хитлера и шта су радили они Србима у току Првог светског рата!?
  Матер ти јебем у уста жваљава, глупава, због таквих глупака увијек по милион Срба плати главом! Треба вас јавно стријељати да не загађујете наш српски ваздух!

 20. Ево Рамуша који подржава усташе и четнике,Хитлера и Тита,Павелића и Дражу…

 21. Не прејудицирај, наравно да не изједначавам четнике и усташе. Чак сам овдје неколико пута дискутовао на ту тему са Србима твог калибра и капацитета.

  Али ми Срби, нарадост, немамо опцију која њих више нервира од четништва, зато сам гдину и препоручио оно што јесам.

 22. Кад кажем да романијски козојеб (глават, кракат, жут дере се по митинзима…) гадећи нормалном читаоцу десну политичку мисао узима хонорар од Рајка Васића јер друге зараде нема осим наситно као срески шпијун и провокатор…
  Кад тврдим да је Рајков блог са јуришне стране и Фронтал са „корективне“ стране у истом строју као најживописнији феномени са овог тла и раде у корист власти…
  Кад кажем да псују умјесто Лидера…
  Кад примјетим да у задње вријеме Додик дјелује све углађеније, а опоненти му све више псују и простаче (под тим подразумијевам главну конкуренцију са кумровачких семинара: Злају Лагумџију, његове уличне друкаре „граџане са дјецом“ као и интернет ратнике типа оног „магнасере, имортала“ и како се све не представља)…
  Кад устврдим да десетак неурастеника са овог портала хорси аплаудира тим и таквим крканима само из једног разлога: Да забораве на мучну свакодневницу и још само један дан ескивирају самоубиство…
  Онда ми тај хор хорски псује фамилију… крајишку… на челу са највећим крканом, подваљивачем и штеточином која са појавила на Фронталу – Ибром Дирком бронштајном, хитлеровом (по)трошачу и изучаваоцу љотићеве „мисли“…

 23. Ova informacija nam govori samo jedno.
  Vrijeme je za nezavisnost!
  Jedino tako se mogu ponistiti sramni ugovori medju banana drzavicama izmedju DDH“Demokratske“Drzave Hrvatske i BH,pod cijim je Srpska patronatom.

 24. Семе Тригеру, знам да сам ти опсесија, да си злонамјеран па покушаваш да ми импутираш неке ствари које само ти видиш у мојим коментарима. Нико ништа не изједначава, већ је чињеница да би неки четнички лист био највећи трн у оку Хрватима. То што они тако доживљавају четнички покрет посљедица је пропаганде, а не значи да се ради о истинитим чињеницама. Додуше, Ђујић им је побио ђедова, па је логично да им смета. Желио сам рећи да би реакција била жестока, а у Бањој Луци је нема.

  http://www.jutarnji.hr/-cetnici-su-bili-glavni-borci-protiv-fasista–a-srbija-nakon-ove-serije-nece-biti-ista-/1106141/

 25. Тешан Подруговић, 08.06.2013. 12:23:56

  Хахаха..ево га и подгузовић се јавио, жив си!? С обзиром коју дозу кретенлука носиш у тој дијаболичној тикви шупљој, комуњаро пацовска, добро уопште жив претекнеш?
  Ти знаш шта је десна мисао? комуњарско говно, ти си лој оног јазавца из највеће рупе, извириш, засмрдиш мало на Фронталу па бјежиш оном свом терапеуту менталном рајку васићу, оном болеснику што врши мобинг над тобом ретардирани патуљче!?

  Ти смраду болесни, немој у та болесна уста да узимаш најумнијег Србина 20 вијека после Тесле, Миту Љотића, да се њега слушало, тебе данас не би било тако ретардираног и поганог из реда нашег народа, али би зато Срба било 20 милиона и то правих Срба, а не лојавих крезубих гована као што си ти!
  Теби ни Николај Велимировић, није по мјери, јер си пицаизла на додиковој стидној длаци!

 26. Mr Biggy, 08.06.2013. 10:53:19

  Сисо љигава, да подржавам усташе, подржавао бих онда тебе и додика, али пошто очито вас не подржавам, значи отпадате ви усташе са тог списка!

 27. SAZNADOH DA JE TO DIO DOGOVORA SA DRAGANOM ČOVIĆEM.
  TREBA JOŠ PROVERITI VEST.
  TO JE NASTAVAK SARADNJE NA ŽEPČU I BUSOVAČI „NAŠIH“ I „NJIHOVIH SNAGA“ PROTIV BALIJA.x-(x-(x-(x-(

 28. Увијек је задовољство навратити у лудницу, обићи питомце ове менталне установе и подбости у кошчато дупе највећу фукару, лезилебовића, нерадника и згубидана Ибрана франкенштајна, који је иначе припадник „интелектуалне елите“ са планете Огг, ментално дивергентна персона, еминентни содомист и изучавалац етеричних филозофија Адолфа Хитлера, Мите Љотића и маркиза де Сада… Дуже задржавање је наравно токсично.
  http://www.youtube.com/watch?v=sACnc_b9wS8

 29. смрдиш брее, јазавчев лоју, подгузовићу мршш у рупу из које си измигољио!

 30. rammstein, 08.06.2013. 10:43:42

  “Ти си усташко крајишко копиле заборавио да су хрвати постојали и прије Хитлера“

  Јесу Хрвати, али нису усташе. Тема нису Хрвати него усташе, Хитлерови највјернији савезници.

 31. Симо П. Ороз, 09.06.2013. 09:38:51

  Ахам, а ти никад ниси чуо за Анту Старчевића? Праваше, претече усташа по идеологији ништа гори од њих? Освједочени србофоб, по чијим се дијелима сада зове оцем хравтске нације!

  Боже, колико глупавих и наивних Срба си дао у наш народ, гора нам је то казна што њих имамо толико, него што имамо усташе за вратом већ читав вијек!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *