Ускоро премијера Шотриног новог филма

Филм „Шешир професора Косте Вујића“ у режији Здравка Шотре премијерно ће бити приказан у сриједу 1. фебруара у београдском Сава центру, најавила је у уторак продуцентска кућа Филмстар. Снимљен према роману Милована Витезовића, филм је посвећен педагогу Кости Вујићу, доброћудном особењаку и хедонисти, предавачу посебног соја који је по мишљењу његовог ђака Михаила Петровића Аласа […]

уторак, 10 јануара, 2012 / 22:36

Филм „Шешир професора Косте Вујића“ у режији Здравка Шотре премијерно ће бити приказан у сриједу 1. фебруара у београдском Сава центру, најавила је у уторак продуцентска кућа Филмстар.

Снимљен према роману Милована Витезовића, филм је посвећен педагогу Кости Вујићу, доброћудном особењаку и хедонисти, предавачу посебног соја који је по мишљењу његовог ђака Михаила Петровића Аласа био најоригиналнији професор 19. вијека.

Филм говори и о невјероватној групи матураната Прве мушке гимназије Михаилу Петровићу Аласу, Јовану Цвијићу, Павлу Поповићу, Јаши Продановићу, Милораду Митровићу и другима који су својим стваралаштвом ушли у историју.

У филму глуме Александар Берчек у насловној улози, Бранимир Брстина, Предраг Ејдус, Драган Јовановић, Зоран Цвијановић, Иван Босиљчић, Војин Ћетковић, Милош Биковић, Љубомир Булајић, Александар Радојичић, Матеја Поповић, Урош Јаковљевић и други.

Карте су у продаји на благајнама Сава центра и Билет сервиса.0 КОМЕНТАРА

  1. Једва чекам…надам се да ће Шотра бити на досадашњем врхунском нивоу!

  2. Шотра на врхунском нивоу? Његови распади од филмова а посебно серије по петпарачким романима Мирјам су већа опасност од новог рата.

Оставите одговор