21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

Ускоро музика са Твитера

Друштвена мрежа Твитер је при крају прављења сопственог музичког сервиса. Музички сервис ће бити покренут до краја марта. Ова одлука о уласку Твитера на тржиште музичких сервиса није изненађење – она је посљедица куповине популарног музичког сервиса “Ви ар хантед” прошле године. Нова стратегија Твитера је да се преусмјери на одређене медијске производе, а музички […]

понедељак, 18 марта, 2013 / 08:07

Друштвена мрежа Твитер је при крају прављења сопственог музичког сервиса.

Музички сервис ће бити покренут до краја марта.

Ова одлука о уласку Твитера на тржиште музичких сервиса није изненађење – она је посљедица куповине популарног музичког сервиса “Ви ар хантед” прошле године.

Нова стратегија Твитера је да се преусмјери на одређене медијске производе, а музички сервис ће омогућити корисницима да прате своје омиљене умјетнике и музику и да их препоручују пријатељима, као и да прате препоруке на основу својих налога.

Овај посао ће бити и врло важан са Саундклауд, који би требало да се озбиљно ангажује око обезбјеђивање услова да апликација ради несметано.