УС у Зворнику кандидује Костадина Васића за градоначелника и најмлађу листу у Српској

Костадин Васић кандидат је Уједињене Српске за градоначелника Зворника на предстојећим локалним изборима. Уједињена Српска представила је данас у Зворнику и кандидатску листу за Скупштину града, чији је носилац предсједник Градског одбора ове странке Синиша Илић.

субота, 15 августа, 2020 / 17:23

Потпредсједник Уједињене Српске Наталија Тривић рекла је да ће Васићевом кандидартуром ова странка имати пет кандидата за начелнике и градоначелнике локалних заједница у Српској.

"У Зворнику очекујемо одличне резултате, а те резултате можемо да поткријепимо подацима да Уједињена Српске, у посљедње двије године, има интензиван раст, захваљујући прије свега све већим уласком младих, образованих људи у ову странку", рекла је Тривићева на конференцији за новинаре у Зворнику.

Васић је појаснио да се кандидовао јер ова странка ни послије свих разговора није успјела да коалицију коју има на републичком нивоу преслика на Зворник, те да на такву одлуку нико не треба да се "љути".

Он је додао да ће Уједињена Српска властитим капацитетима показати да је најбрже растућа странка и да ће послије локалних избора показати да је по снази друга политичка партија у Републици Српској.

Носилац одборничке листе Уједињене Српске у Зворнику Синиша Илић увјерен је да ће освојити најмање четири мандата, те је истакао како очекује велику подршку грађана и за градоначелника и за Скупштину града.

"То је најмлађа листа чији је просјек старости 27 година".1 КОМЕНТАР