УС у Приједору: У Сарајеву требају људи који у Српску убацују новац, а не блокаде

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је у недјељу у Приједору да се залаже да у заједничке органе у Сарајево дођу људи који ће сарађивати са Републиком Српском и њеним руководством.

понедељак, 1 октобра, 2018 / 10:37

"При крају смо великог посла да послије избора у Сарајево дођу људи који сарађују са Републиком Српском, убацују новац у Српску, а не блокаде, убацују слогу, а не раздоре", рекао је Стевандић новинарима уочи централне трибине Уједињене Српске у Приједору.

Он је додао да ће као резултат тога бити више инвестиција, бољи услова рада, подстицаји за привреду и пољопривреду, чему, како је рекао, Уједињена Српска даје велики допринос.

Стевандић је напоменуо да је Уједињена Српска на заједничкој листи са СНСД-ом за парламент БиХ, а да ће резултат тога бити боља, честитија и одговорнија структура из Републике Српске на нивоу БиХ.

Носилац листе Уједињене Српске за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице један Ненад Мејакић рекао је новинарима да очекује добар изборни резултат. Он је навео да ова странка баштини два принципа – националног јединства и идентитета и економског развоја.

Централној трибини Уједињене Српске у Приједору присустовао је и носилац листе СНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице један Небојша Радмановић.