УС: Милан Петковић није напустио странку, само мјесто предсједника ГО БЛ

Синиша Видовић, угледни привредник из Бањалуке, постављен је за в.д. предсједника Градског одбора УС Бања Лука, након што је предсједник Уједињене Српске др Ненад Стевандић прихватио оставку господина Милана Петковића на мјесту предсједника Градског одбора УС Бања Лука.

уторак, 24 новембра, 2020 / 18:26

Уједињена Српска је задовољна и поносна доприносом господин Милана Петковића изборним  резултатима  у Бањалуци и у Изборној јединици 3, као и његовим радом као шефа правног тима Уједињене Српске и радом у Народној скупштини РС на мјесту потпредсјеника.

Одбацујући шпекулације о наводном напуштању станке, још једном подвлачимо да господин Милан Петковић остаје потпредсједник Уједињене Српске и шеф правног тима Уједињене Српске, те да је оставка на једну од функција које је обављао лични чин донесен уз консултацију и знање предсједника странке.

Уједињена Српска је способна за укључивање више људи на руководеће функције у странци, не занемарујући ничије досадашње доприносе и заслуге и остајући отворена и стабилна у даљем напредовању.

Договори унутар Уједињене Српске су увијек били на корист станке, па тако и све што је господин Милан Петковић до сада урадио и што ће урадити убудуће, биће у корист Уједињене Српске.