УРУЧИВАЊЕ САРИ (SERVING SARA)

Комедија заснована на увјерењу, да посао судског позивара може бити веома узбудљив. Једном од њих, Џоу Тајлеру, у посљедње вријеме посао иде лоше. Све док не сретне Сару Мор. И, потпуно неприпремљеној, уручи јој бракоразводну парницу. Због правних зачкољица, у врло је неповољној ситуацији уколико се иста њој уручи њој првој. Она га онда моли […]

субота, јул 30, 2011 / 05:02

Комедија заснована на увјерењу, да посао судског позивара може бити веома узбудљив.

Једном од њих, Џоу Тајлеру, у посљедње вријеме посао иде лоше. Све док не сретне Сару Мор. И, потпуно неприпремљеној, уручи јој бракоразводну парницу.

Због правних зачкољица, у врло је неповољној ситуацији уколико се иста њој уручи њој првој. Она га онда моли да за 10% добитка, уручи парницу њеном мужу. Што је отприлике милион долара. Сара је наивна и заљубљена Енглескиња, која сада треба да се избори са отказаним кредитним картицама и спавањем у јефтиним мотелима.

Остатак филма је њихова јурњава да тај циљ и остваре, путујући у савезну државу Тексас. Домовину Старог Спаркија (електричне столице) са 361 задовољном муштеријом – знак видљив пред слијетање авиона у Далас. Све то отежава Тони. Глупави конкурент, који је дојавама већ од раније Џоу гурао клипове у точкове.

Прича је редовна, али интензивна и детаљна. Врло компактно усложена, са пуно смијешних ситуација. Наравно, и лијепих жена, предјела, и аутомобила. Глума је добра, што је један од главних адута ове просјечно ваљане комедије.

(Редитељ: Реџиналд Хадлин; Улоге: Метју Пери, Лизабет Харли, Венсан Пасторе)Оставите одговор