Урбано, јер је градски предомаће: Бања Лука продужила рок за зелене тржнице

До сриједе, 23. фебруара, продужен је јавни позив за избор корисника мобилних продајних штандова у оквиру пројекта "Урбане тржнице", речено је из Градске управе Бање Луке.

четвртак, 17 фебруара, 2022 / 13:27

Пољопривредни произвођачи ће тако имати могућност још седам дана да поднесу пријаве за кориштење уређених продајних штандова на атрактивним локацијама у најгушће насељеним мјесним заједницама.

Из Градске управе истакли су да се главна погодност за кориснике огледа у могућности бесплатног кориштења ових продајних мјеста током првих 12 мјесеци, а дугорочно кориштење штандова биће омогућено по повлаштеним условима.

Према овом позиву, право на пријаву имају пољопривредни произвођачи са територије града Бањалуке /физичка лица, самостални предузетници и привредна друштва из области пољопривредне производње/ који се активно баве примарном пољопривредном производњом и прерадом пољопривредно-прехрамбених производа из области анималне и биљне производње.

Заинтересовани додатне информације могу добити у просторијама Центра развој пољопривреде и села Бањалука или на бројеве телефона 051/433-623, 051/433-636 сваким радним даном од 8.00 до 15.00 часова.Оставите одговор