УПОЗОРЕЊЕ: У Влади Српске све сами полтрони и неписмењаци!

Из Владе РС је стигло саопштење које је школски примјер неписмености, али и небриге, па и непријатељства према српском језику, писму и обичајима. фДИ Магазин, Фајненшл тајмс или фДИ Интелиџенс, они не смију написати писмом народа који их издржава!!!

среда, фебруар 14, 2018 / 16:29

Пазите сада, врло је лако могуће да је ово крајње небитно рангирање неко масно „излобирао“ парама пореских обвезника, па је зато то, тобоже, нешто битно. Но, за почетак ово је интегрално саопштење, које смо свега нагласили масним словима:

Република Српска један од побједника европских градова и регија будућности за 2018/2019. годину

Према рангирању fDI Intelligence (Financial Times) Република Српска је изабрана као једна од 10 малих регија будућности за 2018/2019. годину, за стратегију страних улагања.

Додјела сертификата за побједнике биће уприличена 13. марта ове године у Кану, Француска. Несумњиво је да ће ово признање и позиција Републике Српске значајно утицати на промоцију Републике Српске као атрактивне дестинације за привлачење страних инвеститора.

fDI Magazine, као централни дио портала fDI Intelligence, који издаје Financial Times, је двомјесечна публикација, која садржи вијести и информације о страним инвестицијама, чиме се обезбјеђује ажурни прелед глобалне инвестиционе активности. fDI Magazine има 15.284 активних корпоративних читатеља и информише више доносиоце одлука о најновијим промјенама на глобалној инвестиционој мапи. Покренут 2001. године, fDi Magazine је основан са чврстим циљем да буде водећи наслов за пословање у условима глобализације.

(КРАЈ)

Уколико у Влади Ефбиха или Неовисне Републике Хрватске нађете било какво саопштење у којем је на оволико зацрњених мјеста ћирилица, па макар и руска, без икаквих заграда или објашњења, онда ћемо се извинити ономе ко једе наш новац и за њега нас засипа срамотом и крајњим понижењем у културолошком, а посебно језичком смислу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *