УПОЗНАТИ ФОКЕРОВЕ (MEET THE FOCKERS)

Наставак у којем будући младожења води ЦИА свекра и не-ЦИА свекрву да му упознају родитеље. У комплету са будућом младом и њеним сестрићем, којег ЦИА-свекар доји пластичном сисом. Филм је прилично смијешан, и створен на основу неугодности приликом сукоба свјетова какав носе двије различите породице. А ове су различите, да различитије не могу бити. Генератор […]

субота, фебруар 4, 2012 / 22:03

Наставак у којем будући младожења води ЦИА свекра и не-ЦИА свекрву да му упознају родитеље. У комплету са будућом младом и њеним сестрићем, којег ЦИА-свекар доји пластичном сисом.

Филм је прилично смијешан, и створен на основу неугодности приликом сукоба свјетова какав носе двије различите породице. А ове су различите, да различитије не могу бити.

Генератор радње је бивши шпијун, којем је то до сада био хоби у породичне сврхе, а сада цјелодневни посао. Он покреће све будалештине, уз извјесну помоћ оца и мајке са друге стране. Тата је правник који никако није радио, а мама је секс-терапеут специјализован за старије особе.

Кроз филм дознајемо читав низ будалештина о животима једних, али више других, јер смо прве упознали у првом наставку. Па друге упознајемо, јелте, у другом. Најбитнија је гледе тога да је могуће будући младожења прије 15 година, направио дјете својој кућепазитељки са којом је изгубио невиност.

Све у свему, све се заврши на диван породичан начин. Стога овај филм требају погледати сви они, који мисле упознавати родитеље који се не познају.

 

(Редитељ: Џеј роч; Писци: Грег Глајена, Мери Рут Кларк, Џим Херцфилд, Марк Хјумен, Џон Хамбург)Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *