Упознајте Српску виртуелно уз помоћ Асоцијације истраживача

Удружење грађана Асоцијација истраживача "Упознај Српску" данас је, на Дан Републике, пустило у рад интернет страницу (www.upoznajsrpsku.com). Циљ ове интернет презентације је представљање природних, културних и туристичких потенцијала Републике Српске. Страница је едукативно-популарног карактера, тако да ће текстове о бројним локалитетима пратити низ атрактивних фотографија, видео-записа и картографских прилога. "Посјетиоце сајта водимо у обилазак градова, […]

субота, 9 јануара, 2016 / 18:42

Удружење грађана Асоцијација истраживача "Упознај Српску" данас је, на Дан Републике, пустило у рад интернет страницу (www.upoznajsrpsku.com).

Циљ ове интернет презентације је представљање природних, културних и туристичких потенцијала Републике Српске.

Страница је едукативно-популарног карактера, тако да ће текстове о бројним локалитетима пратити низ атрактивних фотографија, видео-записа и картографских прилога.

"Посјетиоце сајта водимо у обилазак градова, природних атракција, језера, бара и мочвара, пећина и јама, биљног и животињског свијета, бања и љековитих извора, тврђава и старих градова, вјерских објеката, знаменитих грађевина, етно и еко села, музеја, библиотека и галерија", саопштено је из удружења "Упознај Српску".

Осим интернет странице, Асоцијација истраживача уредила је и страницу "Упознај Српску" на друштвеној мрежи "Фејсбук", коју већ прати 11.000 корисника.