14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Украјинско културно самоубиство: Руска парада америчким возилима

Снимци увјежбавања параде које оружане снаге војне хунте која под окупацијом држи већи дио Украјине, спремају за Дан независности 24.08.

недеља, 20 августа, 2017 / 06:23

На оној територији коју тренутно контролишу власти произашле из војног удара и успостављања данашње војне хунте, ипак не раскидају потпуно са руском традицијом, барем кад је прослава државног празника у питању.

Међутим, јасно је наглашено возилом америчке производње у којој се вози главнокомандујући параде, да је та земља још једна у низу жртава медијско-културолошког „напада са Запада“, гдје се у земље уноси хаос и нејединство до изазивања војних сукоба. Ови што парадирају у видеу који слиједи, за братоубиствено лудило упућено против Русије, добили су биједу, нестабилност, патњу, срамоту и смрт, за свега америчко тапшање  по рамену.

Но, од себе се не бјежи. За просјечног Американца или западног Европљанина ово су и даље призори из Русије. А и личе, да се не лажемо.Оставите одговор