08:50 Градска управа БЛ позива на вакцинацију Синовцем08:39 Амбасада Руске Федерације: По Инцковом тумачењу, могао би узети калашњиков, побити све посланике НСРС и бити у праву16:32 Шарганова нула: Гдје то Додик/Шаровић иду на територију Ефбиха, да славе оснивање неке јединице ВРС?16:03 Украјина шаље мировне снаге у БиХ, јер им војска код куће не зна шта ће од смирености15:22 Љубиша Петровић отворио врата бијељинске градске управе седми пут15:17 Шаровић за добродошлицу: Представник је озбиљне земље, однос ка њему зависиће од његовог понашања15:13 Додик за добродошлицу: Шмит се лажно представља као Високи представник15:06 Хеликоптерски сервис Српске: Три летјелице гасе пожар у близини Вишеграда - два из Србије15:02 Вијести из свемира: Опадање притиска у модулу Звијезда, нема везе са прикључењем модула Наука на МСС09:15 Маске су пале - Корона у здравственим установама

Уједињена Српска у Фочи: Што више сарадње, што мање сукоба

У уторак, 25.09.2018. године, у Фочи је одржана трибина Уједињене Српске на којој су се присутним грађанима представили кандидати за Народну скупштину РС У Изборној јединици девет.

среда, 26 септембра, 2018 / 12:03

"Уједињена Српска има патриотски и економски програм које су израдили добри стручњаци због чега ћемо истрајати на развоју и отварању нових радних мјеста. Очекујемо да нова влада Републике Српске у периоду од годину дана запосли 5.000 људи односно за читав четворогодишњи мандат око 20.000 људи", рекао је Мирослав Матовић, кандидат УС за народног посланика.

Предсједник Уједињене Српске др Ненад Стевандић рекао је да се залаже за што више сарадње а што мање сукоба.

"Гарант свега тога је да Уједињена Српска подржава блок који може до тога да доведе. Искристалисало се – кандидати Уједињене Српске, као и кандидати СНСД за предсједника РС и члана Предсједништва БиХ Милорад Додик и Жељка Цвијановић неспорно имају подршку већине српског народа, и Србије и Русије и свих људи који неће да се мијешају већ хоће да ми као народ доносимо своје одлуке", поручио је Стевандић.