Уједињена Српска разумије љубомору, али не и увредљив рјечник

Уједињена Српска разумије да политичке партије и савези који се распадају показују завист и љубомору према другим странкама, првенствено Уједињеној Српској која стално напредује и чије активности их депримирају.

среда, новембар 29, 2017 / 13:27

Оно што не разумијемо јесте кориштење непримјереног, нецивилизованог и увредљивог рјечника који је посљедица вишеструког дебакла и огорчења због тога што предсједник НДП стално губи на изборима, било то за предсједника Републике било за градоначелника Бање Луке.

Народ је већ више пута одбацио такву политику и такве лидере али њихово поимање реалности је смањено због огорчења и немоћи па су осуђени на писање увредљивих саопштења.

 10 КОМЕНТАРА

 1. Стварно мислим нема смисла, како можете вријеђати људе само зато што се ради о удбашима, плаћеницима и слугерањама режима ???

 2. kad samja na ratistu dero po Turcima 84kom na Vozuci Stevandic je sviro kurcu u Banjo Luci zavrsavo puskom fakultet to je trebalo rijesiti 93ce ali su se ljudi usrali to je lazna Ujedinjena Srpska on se ujedinio sa svojim novcanikom i debelim stomakom

   1. ja sam vec skreno paznju na tako ponasanje u nasem regijonalnom odboru Zvornicko Podrinjskom da sa ovim govnima netreba koevoluira ti a bice prilike jos na konferencijama i sastajanjima dogodine ja sam najprvom bio za Dodika i on treba biti premier ali bude li opet promasaja tipa ona premierka jedna glava sto jezika ili ovaj debeli govnar Stevnadic sto podilazi zasebe e onda ce doci do turbilencia u birackom tjelu pa nek dobro razmisli treba li im to

 3. Додик јачањем политичке везе и удруживањем с др Стевандићем показује како још није остао без забавно-лоших потеза, што је веома охрабрујуће. Лично бих волио да му сљедећи такав потез буде, рецимо, враћање Рајка Васића на мјесто секретара Партије.

 4. Не може Рајко од туге више ништа радити. Као усташки зет, он је овом новом хашком пресудом доживотно завијен у црно. Њему преостаје само да се нада да нико неће даље копати по пипцима ове усташке хоботнице, јер би у противном могао бити оглашен дијелом удруженог злочиначког подухвата.

 5. Сутра сам у Забрањеном форуму код Хршума, тема је нове партије.

  Не знам све госте, али колико знам, из Републике Српске ће бити још проф.Савановић испред Тадићеве странке, што је добар избор.

  Биће ту и неке партије из Федерације, надам се нормалној и паметној причи.

  Искрено, жао ми је што није неко и испред Стевандићеве партије,ваљда нема простора.

  Има времена, ваљда ће неке наше телевизије у наредном периоду окупити предсједнике партија, које по мени могу битно утицати на изборе идуће године.

  Кад то кажем, превасходно мислим на зелене, те Стевандићеву и Тадићеву партију.

  1. a koi si ti politicar kad sjedis u Sarajevu sa federalnim politicarima ti si onaj zeleni izdajnik turski janjicar posuneceni Srbin kaki Stevandici Tadici to su izdaice roda svog mene niko nezanima samo treba Dodika dozivotno staviti da vlada i da te govnare okosebe povjesa e to mi ocemo i normalno integracie Rusia Putin nista vise

   1. Хвала на увредама,било је таквих овдје што су друге вријеђали, па су елиминисани оправдано са портала, али ево, ја бих ти препоручио да прво погледаш емисију, можда пронијениш мишљење, наравно, ако си Илија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *